Baix emporda grup de treball sessio 1

Post on 24-Jul-2015

67 views 4 download

Transcript of Baix emporda grup de treball sessio 1

“METODOLOGIA 2.0 A LES ÀREES DE JOVENTUT DE LA COMARCA DEL BAIX EMPORDÀ”

project ;-D

1ª Sessió 25/02/2015

http://youtu.be/bTEH-GfkW2E

OBJECTIUSDefinir i dissenyar una identitat digital coherent amb el món dels joves i de referència #joventut al Baix Empordà i a Catalunya. Fomentar la participació jove a través de les xarxes socials com a mecanisme de comunicació i fidelització del treball des dels serveis de joventut. Crear una estratègia territorial amb l’equip de tècnics i tècniques de joventut per optimitzar els esforços, visualitzar els serveis de joventut del Baix Empordà, fomentar la participació i compartir el #talentjove. Gaudir de la feina de tècnics i tècniques de joventut del Baix Empordà a través de les xarxes socials i la relació amb els joves. Com a grup de treball, plantejar altres reptes des de la participació dels i les tècniques de joventut assistents al grup de treball.

1ª Sessió: IDENTITAT DIGITAL0ª Presentació i plantejament del Grup de treball i compartir els reptes de manera conjunta.1ª Dinàmica de treball: Definir i analitzar els espais de Comunicació, Creació de Contingut (imatge, vídeo, presentacions, publicacions, infografies, ...), Participació i Informació...existents actualment a nivell particular i grupal.2ª Dinàmica de treball: Detectar partint del seu treball diari, les accions, programes, projectes, línies estratègiques ....que defineixen l’acció dels serveis de joventut en la comarca del Baix Empordà i el seu grau de visibilització a la xarxa.3ª Dinàmica de treball: Potencialitats de l’equip de treball en la gestió, dinamització i ús de les xarxes socials.4ª ESPAI D’IDEES: Visualitzar i compartir experiències d’altres serveis de joventut.5ª Dinàmica de treball: Definir els #hastags a nivell comarcal i a nivell local.6ª Dinàmica de treball: Definir la Identitat Digital i l’escriptori Virtual de Joventut Baix Empordà.7ª Plantejament de la 2º Sessió: Creació d’un bloc de joventut de la Comarca del Baix Empordà? Definir la seva estructura a partir del treball desenvolupat durant la sessió.8ª Activitat en línia: Escollir un #hastag, una temàtica, i fomentar la participació i el seu contingut en xarxes socials com ara Instagram, Facebook i Twitter.

PEDAGOGIA

COMPARTIR

HORITZONTALITAT

HUMANITZAR

CAPITALITZAR

VISUALITZAR

COMPETÈNCIES DIGITALS

CREACIÓ DE CONEIXEMENT

INNOVACIÓ SOCIAL

CONSCIÈNCIA DIGITAL

IDENTITAT DIGITAL

ESCRIPTORI VIRTUAL

METODOLOGIA 2.0

e-JOVENTUT

Saber

Definir

Disposar

Estratègia

Acció

0ª Presentació i plantejament del Grup de treball i compartir els reptes de manera conjunta.

COM VA…. #KNKTATBAIXEMPORDA14?

LES 10 CLAUS DE LES ÀREES DE JOVENTUT DEL BAIX EMPORDÀ

2ª Dinàmica de treball: Detectar partint del seu treball diari, les accions, programes, projectes, línies estratègiques ....que defineixen l’acció de les àrees de joventut en la comarca del Baix Empordà. ESCALABILITAT.

Metodologia 2.0

Desenvolupar una Identitat

digital.

Fomentar la participaci

ó.

Saber comunicar els reptes.

Millorar la gestió del dia a dia.

Treball en xarxa.

Oficina on line. Creació de

coneixement col·laboratiu.

Fer pedagogia

de les organitzacion

s.

Empoderament digital.

Innovar, noves

formes de fer.

TIComunicació

4ª ESPAI D’IDEES: Visualitzar i compartir experiències d’altres serveis de joventut.

TERRITORIALITAT

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zslpXNZL_Uvc.kTi0y7fEzosk&usp=sharing

COMPLICITAT

http://youtu.be/SakPJ-nWmk4

PARTICIPACIÓ i ++++

https://www.youtube.com/watch?v=JcmIamFqeMU

CONCURS DE CARTELLS MERCAT D'ART JOVE 2014 Sant Boi LL.

Joves artistes d’entre 16 i 35 anys d’arreu de Catalunya però amb prioritat joves santboians/es, ja us podeu posar a crear per participar. Podeu presentar la vostra proposta de l‘1 al 18 de setembre de 2014, presencialment al Servei d’Informació Juvenil El Punt, a l’Oficina Municipal d’Atenció al Públic o per correu electrònic.

Les 10 propostes escollides pel jurat formaran part del l’exposició col·lectiva que es farà al Mercat Art Jove 2014. D’aquestes 10 imatges, el públic podrà votar a facebook de joventut www.facebook.com/jovessantboi, quines són les 3 propostes finalistes. Finalment, un jurat seleccionarà el cartell guanyador dotat amb un premi de 500€.

Bases del concurs:http://bit.ly/YqMJnS

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152244991246222.1073741828.287558876221&type=1

5ª Dinàmica de treball: Definir els #hastags a nivell comarcal i a nivell local.

3ª Dinàmica de treball: Potencialitats de l’equip de treball en la gestió, dinamització i ús de les xarxes socials i;6ª Dinàmica de treball: Definir la Identitat Digital i l’escriptori Virtual de Joventut Baix Empordà.

Àrea Joventut Consell Comarcal Baix Empordà

7ª Plantejament de la 2º Sessió: Creació d’un bloc de joventut de la Comarca del Baix Empordà? Definir la seva estructura a partir del treball desenvolupat durant la sessió.

Dinamització del bloc des de la participació

Per què?

Funcions

estructura Crear

Metodologia

Editor/a Consell editorial

Difusió

Temes Persones

Calendari

Bloc

2ª Sessió: ESPAI VIRTUAL JOVENTUT BAIX EMPORDÀ

0ª Plantejament de la segona sessió: propostes i revisió del treballat en la 1ªsessió i visualitzar com ha funcionat el #hastag escollit.1ª Conceptualització sobre l’ús dels blocs: potencialitats i dificultats.2ª Dinàmica de Treball: Compartir l’estructura del bloc i rols entre l’equip tècnic.3ª Disseny i Creació del bloc en la plataforma Wordpress i descobrir les seves possibilitats.4ª ESPAI D’IDEES: Visualitzar i compartir experiències d’altres serveis de joventut.5ª Definir la línia editorial: tipologia de continguts, formats, temporalització, etiquetes.....eines per a la creació de continguts multimèdia.6ª Dinàmica de treball: Calendari de publicacions en el bloc.7ª Dinàmica de treball: Crear les primeres publicacions.8ª Activitat en línia: Retorn del #hastag escollit. Escollir les propostes més interessants publicades pels joves i compartir-les, RETORN.

8ª Activitat en línia: Escollir un #hastag, una temàtica, i fomentar la participació i el seu contingut en xarxes socials com ara Instagram, Facebook i Twitter.

Seguim i… ens veiem el dimecres 11-M

Cesk Gasulla RamonCesk72@gmail.com@cesknktat @ceskgr