Bases 1r Concurs Cartells Festa Major Casc Antic

Post on 30-Mar-2016

220 views 4 download

description

Bases Concurs Cartells

Transcript of Bases 1r Concurs Cartells Festa Major Casc Antic

1r concurs de cartells de laFesta Major del Casc Antic,dels barris de Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera

1r concurs de cartells de la Festa Major del Casc Antic, dels barris de Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera. La convocatòria d’aquest concurs està feta per la Coordinadora de la Festa Major del Casc Antic.

Premi únic de 300 € per al cartell guanyadorTermini de presentació: del 15 d’abril al 3 de maig de 2013.Lloc i horari de presentació: Centre Sant Pere ApòstolC/ Sant Pere més Alt 25. 08003 Barcelona. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a dissabte de 17 a 22 h.

BASESLa participació és oberta tant a professionals com a artistes novells. Els participants han de fer arribar de forma individual o col·lectiva un disseny, original i inèdit.

El format dels cartells serà de 22 cm d´ample x 44 cm d´alt, i s´ha de presentar en un suport rígid (cartró pluma). I també en un CD en format digital (format vectorial, eps, ai, ...)

Cal incloure les frases:Festa Major del Casc Antic, dels barris de Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera del 21 al 30 de juny de 2013

Es tindrà en compte la inclusió en el disseny d´algun motiu al·lusiu al barri.

Els dissenys es poden realitzar en qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en quatre colors (CMYK). No s´admetran tintes metal·litzades o fluorescents, ni relleus i volums enganxats.

L´organització farà servir el cartell guanyador per a promocionar la Festa Major del Casc Antic, dels barris de Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera sobre qualsevol format. L´organització es reservarà els drets de reproducció del cartell guanyador, que seran cedits en exclusiva pel seu autor, hi ha adaptar-lo per seguir la normativa gràfica vigent de l’Ajuntament de Barcelona.

El Jurat serà l´únic òrgan competent per a resoldre qualsevol incidència, i estarà format per professionals del disseny gràfic i per membres de l´organització que no podran presentar-se al concurs.

El Jurat es reserva la potestat, si és necessari, de seleccionar prèviament els dissenys admesos a concurs.

Els concursants podran actuar sota pseudònim. En qualsevol cas, hauran de lliurar l´obra juntament amb un sobre tancat on constin les dades personals de l´autor (nom, adreça, telèfon, DNI, mail,...).

El veredicte del concurs es farà públic abans del 15 de maig de 2013.