CERERS · CEREROS · CANDLEMAKERS · CIRIERS ... · naturals i vestida amb perfums delicadament...

Post on 03-Aug-2020

11 views 0 download

Transcript of CERERS · CEREROS · CANDLEMAKERS · CIRIERS ... · naturals i vestida amb perfums delicadament...

CERERS · CEREROS · CANDLEMAKERS · C IR IERS · KERZENMANUFAKTUR · BARCELONA

Cerers des de 1862

La història de Cerabella començà a finals del s.XIX quan Francesa Abella, una dona avançada al seu temps, muntà un obrador de ciris a Barcelona.

Més de 150 anys després, Cerabella, liderada per la mateixa saga familiar i amb seu a Barcelona i a Miami, ha reinventat l’ofici convertint la seva professió en un valor de caràcter inimitable.

La cereria original

Família Abella

Fet a mà a Barcelona

Darrera de cada espelma hi ha un bocí de la història de les mans que l’han creat. Peces úniques impregnades del caràcter creatiu, obert i tan mediterrani de la ciutat que les ha vist néixer.

Cada espelma és fruit de la dedicació d’un mestre artesà que, amb passió i cura, exerceix aquest ofici tan singular. Un ofici essencialment manual i pausat que, com la flama d’una espelma, desafia la voràgine del temps.

Disseny

A Cerabella, el disseny d’una espelma és el resultat d’una inspiració feta a mà de principi a fi, creada amb materials naturals i vestida amb perfums delicadament seleccionats pels seus mestres perfumistes.

Cada peça reflecteix la personalitat de Cerabella, un caràcter únic que marca tendències i l’avala com a referent del sector de l’espelma decorativa.

Jordi Labanda, Sybilla, Michelle Oka Doner, Miró o Muma Soler són alguns dels artistes que han creat amb Cerabella espelmes d’autor que avui formen part de la seva col·lecció.

ETÉREAS - Jordi Labanda

Personalització

La combinació de l’habilitat de l’ofici de fabricació d’espelmes amb un model de producció propi, permeten a Cerabella oferir des de llargues sèries de producció, com dissenys personalitzats, a peces escultòriques singulars per a experiències úniques i memorables.

Un ampli ventall de serveis per crear amb cera qualsevol tipus de projecte al màxim nivell d’excel·lència.

Pol. Ind. Can Clapers 08181 Sentmenat, BARCELONAT. +34 93 715 31 02 FX.+34 93 715 02 51

comercial@cerabella.com

CERERIA ABELLA Sant Antoni Abat, 9 08001 BCN

Cerabella Group Corp, 2100 NW 129th ave suite 110 Miami Florida 33172 USA sales@cerabella.com

@cerabellacandles · @cerabellacandle

WWW.CERABELLA.COM

@cerabellacandles · @cerabellacandle

CERERS · CEREROS · CANDLEMAKERS · C IR IERS · KERZENMANUFAKTUR

BARCELONA