Grup 1 humanitzat

Post on 11-Apr-2017

119 views 0 download

Transcript of Grup 1 humanitzat

Paisatge humanitzat

IVET ARANDA IAN CHAMORROMARC PESARRODONAALBA CHUST

És un espai on hi ha habitatges que han construït els humans. Per alimentar- se han talat boscos i han conreat camps. Per transformar els productes naturalshan creat indústries i per traslladar-se han aixecat ponts i han construït camins.

QUÈ ÉS UN PAISATGE HUMANITZAT?

ELEMENTS I CARACTERÍSTIQUESHan modificat: habitatges, camps, indústries, ponts, automòbils, rius, alguns animals mamífers, algunes aus, barques, vegetació, telecadires, torres elèctriques, molins de vent, parcs, fàbriques, carreteres , cases , botigues i natura.

MÉS INFORMACIÓUn paisatge humanitzat és un paisatge construït per l’home.Sovint també ha alterat el medi ambient i ha contaminat l’aigua i la terra amb residus i l’aire amb gasos i fum.

QUINA ÉS LA DIFERENCIA DEL PAISATGE NATURAL I EL PAISATGE HUMANITZAT?Els paisatges naturals són aquells que no han estat modificats per l’activitat dels essers humans.I , al contrari, anomenem paisatges humanitzats els que han estat transformats per l’acció humana.També per què en el paisatge natural hi ha més vegetació que en el paisatge humanitzat.

QUINS SÓN ELS PROBLEMES DEL PAISATGE HUMANITZAT?

-La contaminació-El soroll dels cotxes-El fum de les fàbriques-La brutícia-L'electricitat

GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ PER HAVER-NOS ESCOLTAT AQUEST POWER POINT