MÚSICA SACRA · 2020. 7. 23. · Diploma de Música Sacra El Diploma de Música Sacra és un curs...

Post on 26-Sep-2020

5 views 0 download

Transcript of MÚSICA SACRA · 2020. 7. 23. · Diploma de Música Sacra El Diploma de Música Sacra és un curs...

MÚSICA SACRA

FACULTATANTONIGAUDI.CATfacultatantonigaudi

Diploma de Música Sacra

El Diploma de Música Sacra és un curs de dos anys que aprofundeix en els coneixements tècnics i interpretatius de la música litúrgica. L’objectiu del Diploma és que l’alumnat adquireixi i aprofundeixi en els coneixements de disciplines estretament relacionades amb la pràctica musical litúrgica, com són la teologia, el cant gregorià, la direcció coral i la litúrgia en si mateixa.

A qui va dirigit?Els destinataris del programa són tant persones amb coneixements musicals previs, interessades a iniciar-se en l’acompanyament musical de la litúrgia, com persones que han desenvolupat durant anys aquesta tasca d’acompanyament, preferentment a l’orgue però també en la direcció de cants o en altres àmbits de la litúrgia musical.

El Diploma de Música Sacra està obert a tots els nivells de coneixement. Les persones que tinguin estudis de secundària o equivalents podran obtenir la corresponent titulació acadèmica. A més de les assignatures de grup, es fa un seguiment personalitzat de l’alumne en els classes individuals de la litúrgia organística i d’orgue (tècnic i repertori).

Matèries d’estudi● Litúrgia● Teologia● Bíblia● Cant Gregorià● Direcció Coral● Orgue litúrgic: Improvisació i acompanyament (tonal i modal)● Orgue: Tècnica organística i repertori● Seminaris sobre orgueneria, registració organística, història de la música sacra, etc.

Informació de matriculació

Organitzat per: La Facultat d’Història, Arqueologia i Arts Cristianes Antoni Gaudí de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, en col·laboració amb l’Abadia de Montserrat.

Durada del programa: 2 anys (30 setmanes lectives per any).

Nombre de crèdits Bolonya: 30 (15 crèdits per any).

Preu del curs: 1.400€ (700€ per any).

Període lectiu: D’octubre a juny els dissabtes de les 9.30 a les 13.50h.

Lloc: Facultat Antoni Gaudí. C/ Diputació 321, Barcelona.

Contacte i inscripció: secretaria.academica@edusantpacia.cat o 93 453 49 25.

secretaria.academica@edusantpacia.cat