1415 cs gimcana setmana 2 llengües del món

1
SETMANA 2: LLENGÜES DEL MÓN 1. La pregunta de la setmana Llegeix la pregunta. Copia la pregunta al FT de classe. Respon la pregunta segons el teu coneixement previ. Comparteix la resposta amb tres companys de classe. Verifica la teva resposta a partir de les reflexions dels companys de classe. VII GIMCANA DE LES LLENGÜES D'OSONA 2. La cerca d'informació com a eina per resoldre la pregunta amb garanties d'èxit. Recorda que per participar en el concurs de la Gimcana hem d'encertar totes les respostes. Aquesta setmana treballem LLENGÜES DEL MÓN. Al bloc de Cicle Superior (pestanya Gimcana) hi trobaràs un SYMBALOO amb enllaços per resoldre amb èxit la pregunta. Et recomanem els següents enllaços: BIOGRAFIA i per assegurar la RESPOSTA consulta'ls tots dos. 3. Després de la cerca d'informació et cal confirmar i justificar la resposta al FT de classe: ÀREA: CATALÀ NOM: DATA: CODI: Gimcana-2 CS RESPOSTA: JUSTIFICACIÓ: VOCABULARI QUE HAS APRÈS:

Transcript of 1415 cs gimcana setmana 2 llengües del món

Page 1: 1415 cs gimcana setmana 2 llengües del món

SETMANA 2: LLENGÜES DEL MÓN 1. La pregunta de la setmana

Llegeix la pregunta. Copia la pregunta al FT de classe. Respon la pregunta segons el teu coneixement previ. Comparteix la resposta amb tres companys de classe. Verifica la teva resposta a partir de les reflexions dels companys de classe.

VII GIMCANA DE LES LLENGÜES D'OSONA 2. La cerca d'informació com a eina per resoldre la pregunta amb garanties d'èxit. Recorda que per participar en el concurs de la Gimcana hem d'encertar totes les respostes.

Aquesta setmana treballem LLENGÜES DEL MÓN. Al bloc de Cicle Superior (pestanya Gimcana) hi trobaràs un SYMBALOO amb enllaços per resoldre amb èxit la pregunta.

Et recomanem els següents enllaços: BIOGRAFIA i per assegurar la RESPOSTA consulta'ls tots dos.

3. Després de la cerca d'informació et cal confirmar i justificar la resposta al FT de classe:

ÀREA: CATALÀ NOM:

DATA: CODI: Gimcana-2 CS

RESPOSTA:

JUSTIFICACIÓ:

VOCABULARI QUE HAS APRÈS: