1reso nadal 2011

1
EL NADAL A PRIMER D’ESO Avui, dia 22 de desembre, els alumnes de 2n ESO B hem observat l’activitat i entrevistat alguns dels alumnes de 1r d’ESO. Quina activitat fareu el dia d’avui? En el dia d’avui farem una cantata, que consisteix en cantar diverses cançons de Nadal i una representació teatral dels dies més significatius d’aquestes diades. S’encarreguen els nens i nenes de P3 fins a 1ºESO. Quines escenes representareu ? En grups de 5 a 7 persones representarem, davant del públic, 5 escenes de Nadal: -Nit de Nadal. -Anunciació. -Naixement. -Sants innocents. -Reis i Naixement. Quant temps heu tardat en preparar l’obra? Entre les dues classes hem dedicat 4 hores en fer i estudiar el diàleg de Nadal. Us ha agradat l’activitat proposada? (Opinió Personal) Cristina Vicente: M’ha agradat l’activitat, però se m’ha fet una mica pesat dedicar tantes hores a la preparació de l’obra. Per altre banda, crec que hem rendit positivament a classe ja que no ens hem emportat feina a casa. Jaume Tabernero: Ha estat una activitat interesant, ja que ens ha ajudat a conèixer millor com és la història del Nadal. M’he integrat molt bé en el personatge que he interpretat ,i, si em preguntessin per tornar a representar l’obra, diria que si . Xavi López: Molt bona activitat que m’ha ajudat a que les darreres setmanes del trimestre no se’m fessin tant pesades. Si m’ho demanessin, repetiria l’activitat. Helena Casal: M’ha agradat bastant l’activitat i crec que les hores dedicades a aquesta activitat han servit per desconnectar una mica. Crec que gràcies a aquesta activitat els dies s’han fet més curts. L’últim dia, avui, hem perdut bastant temps fent l’assaig general d’aquesta obra. Reporters Escola Cervetó 2n ESO: Guillem Bernús, Briand Cisternas, Pau Oliveres Marta Roldán

Transcript of 1reso nadal 2011

Page 1: 1reso nadal 2011

EL NADAL A PRIMER D’ESO

Avui, dia 22 de desembre, els alumnes de 2n ESO B hem observat l’activitat i entrevistat alguns dels alumnes de 1r d’ESO.

Quina activitat fareu el dia d’avui?

En el dia d’avui farem una cantata, que consisteix en cantar diverses cançons de Nadal i una representació teatral dels dies més significatius d’aquestes diades. S’encarreguen els nens i nenes de P3 fins a 1ºESO.

Quines escenes representareu ?

En grups de 5 a 7 persones representarem, davant del públic, 5 escenes de Nadal:

-Nit de Nadal.

-Anunciació.

-Naixement.

-Sants innocents.

-Reis i Naixement.

Quant temps heu tardat en preparar l’obra?

Entre les dues classes hem dedicat 4 hores en fer i estudiar el diàleg de Nadal.

Us ha agradat l’activitat proposada? (Opinió Personal)

Cristina Vicente: M’ha agradat l’activitat, però se m’ha fet una mica pesat dedicar tantes hores a la preparació de l’obra. Per altre banda, crec que hem rendit positivament a classe ja que no ens hem emportat feina a casa.

Jaume Tabernero: Ha estat una activitat interesant, ja que ens ha ajudat a conèixer millor com és la història del Nadal. M’he integrat molt bé en el personatge que he interpretat ,i, si em preguntessin per tornar a representar l’obra, diria que si .

Xavi López: Molt bona activitat que m’ha ajudat a que les darreres setmanes del trimestre no se’m fessin tant pesades. Si m’ho demanessin, repetiria l’activitat.

Helena Casal: M’ha agradat bastant l’activitat i crec que les hores dedicades a aquesta activitat han servit per desconnectar una mica. Crec que gràcies a aquesta activitat els dies s’han fet més curts. L’últim dia, avui, hem perdut bastant temps fent l’assaig general d’aquesta obra.

Reporters Escola Cervetó 2n ESO: Guillem Bernús, Briand Cisternas, Pau Oliveres Marta Roldán