2011_0324-NOU EIX INDEPENDENTISTA

download 2011_0324-NOU EIX INDEPENDENTISTA

of 6

Transcript of 2011_0324-NOU EIX INDEPENDENTISTA

  • 8/4/2019 2011_0324-NOU EIX INDEPENDENTISTA

    1/6

    2 4/0 3/2 01 1-NOU E IX INDEPENDENT ISTA (b t1 ;p :/lb lo c2 ra n.ca tJ ?p =5 18 9)

    NOUEIX INDEPENDENTISTA[2 ] man; 25, 2011 I @ ] Fantassin Manel I

    ' ! IJ_QaJ~~ O r n . e g a ~U i e : ~ n d l 8 J d a . L'olla de grills que escenifica el BIPARTITno~m~~!~~~:f01Dil'~Mj seria tan ridicula si haques esperat unesU!a; ,g l i i ! ! !

  • 8/4/2019 2011_0324-NOU EIX INDEPENDENTISTA

    2/6

    vos com, ales darreres eleccions, la manc d'unitat en el centre-dreta independentista ha fet polaritzarel vot entre I'espanyolisme tronat del PP i el catalanisme espanvolautonornic de CiU!

    L'independentisme s'havia situat, durant els anys vultanta, en I'eix tactic que enfrontava els partitsparlamentaris amb les posicions revoluclonarles, perque la "Realpolitik" s'oposava a la utopia. Perc,despres, aquests mateixos utoplcs han acabat assimilats pel Sistema, a Catalunya i a la resta del mon.Ara, per a enfrontar-se a l'Eix Catalanohlspanlc (de Faine, Rossell, Pique, Lara, Duran Lleida, Godo iderivats), ja no serveixen, a nivell tactic, els veils eixos: ni "dreta-esquerra", ni "serics-utoplc", ni"pacific-violent", ni "espanyolista-catalanista" ...ni tampoc "autonomista-sobiranista", perque hem vistprou be, amb I'exemple parlamentari de CiU i d'ERC, que passa quan els nostres s'apoltronen !

    Hem vist com el "Front Electoral" (RCAT, 51, ERC..) hamalbaratat els guanys d'un creixement espectacular deI'independentisme, creixement gestat en el compromisvoluntari de milers de catalans treballant en actes desobirania, al marge de les dietes parlarnentarle s, com lesConsultes Sobiranistes tot d'iniciatives dificilmentintregrables, ni en la cosrnovlslo catalanyola ni en la letarqleparlarnentarla. Per alxo la "unitat" no sols no vlndra d'uneseleccions, al contrari: vindra de l'estructuracio, des de la

    base, de les entitats que impulsen totes aquestes inicitives, com l'Assemblea de Catalunya, i sempre enel context del treball de camp en lIuites engrescadores. EI nou eix, per tant, s'ha de constituir -s'estaconstituint- en la dialectlca que oposa "parlamentaristes a activistes".

    Grans mercest Que tingueu un bon jorn de satisfaccions ide lIuita en el cami de I'alliberament!

    Fantassin Manel

    (Gotholonia)Etiquetes Politica catalana I~ 13 comentaris

    13 respostes

    Guim diu:marc;25,2011 ales 1:21 amAra que les coses van malament per bona part de la poblaclo , els electors han triat politiques

  • 8/4/2019 2011_0324-NOU EIX INDEPENDENTISTA

    3/6

    rnes conservadores. Es a dir, i simplificant, retallades. Jo he percebut en no poques personesaquest sentit cornu que no es res rnes que egoisme de voler que retallin ... els altres, perc a mino. I al final passa que precisament retallen al pobre que va votar Cameron, 0 al pobre que vavotar Mas. No pas als rics.

    Clar que les retallades, com les guerres, si es venen "patrictlques" tenen millor sortida.Fantassin Manel diu:marc;25,2011 ales 7:26 amSi, arreu i aqui i a Espanya tarnbe. Qualsevol politica, quan la vens definint-Ia de patrlotlcat'estalvies molts mals de cap perque quin no vulgui passar per I'aro sera tatxat de pocpatriota.Indigeta diu:marc;25,2011 ales 8:04 amS'ha notat un espectacular canvi a millor amb el nou Govern, ara s'impossa el sentit cornu,enfront de la disbauxa del tripartit.Ha passat poc temps, els que ara estan a la opostcto no han tingut ni la decencia de donar els100 dies de gracia i com estaba cantat, des del primer dia s'han esforc;at en possar pals alesrodes als que amb corratge han de fer front a la catastrOfica herencia de terra cremada quevolguda i planificadament han deixat.Fantassin Manel diu:marc;25,2011 ales 10:49 amTot plegat son mandangues de "rnes del mateix", jo no perdria gaire temps en discussionssobre l'admlnlstraclo autonornlca dels darrers inquilins ni sobre els esforc;os autonomies delsnous. Eis d'abans van fer el ridicul i els d'ara s'hi han posat a fons. No perdem el temps i anemde cara a allo important, precisament ara acabo d'escoltar una frase interessant al darrerprograma de Som Radio: "I'Artur Mas pot passar a la hlstorla com el president que vaproclamar la Independencla 0 com el patetlc darrer que s'hi va oposar".Per cert, que estic desitjant que arribi el dia de la votaclo al Parlament, de la Proposlclo de Lleide Declaracio Unilateral de la Independenda de Catalunya que va presentar ScI, per veurecom queda marcat a foc, amb noms i cognoms, els diputats que passaran a la hlstorla perhaver votat en contra dels drets nacionals de Catalunya!vallfosca diu:marc;25,2011 ales 4:05 pmBona percepcio aquesta de "parlamentaris-activistes", si fos certa.perque malauradament almeu entendre, molts d'aquests "activistes" voten tarnbe als representants de I'establishmentparlamentari. La novetat pot ser que ara ames de voter-los fan "activitats" pel seu compte.Crec, mentre la cosa vagi aixi, que CiU ha de fracassar amb estentor per tal que el ramatabandoni un vaixell que va de pet contra les roques.Ramon2 diu:marc;25,2011 ales 5:46 pm

  • 8/4/2019 2011_0324-NOU EIX INDEPENDENTISTA

    4/6

    Mai havia lIegit tantes bajanades juntes:1."[CiU preten] desmuntar els serveis publics per a poder compensar l'exoneraclo ales gransfortunes de contribuir al benestar de tots, eximint-Ios de I'impost de successions."Acabar amb el maleit impost de succesions, i tambe amb el de donacions, es una condicioimprescindible per a evitar que el capital marxi a Madrid, Valencia 0 Navarra. En un altre ordrede coses, recordem com algu tan catalanista i d'esquerres, i que tant ha viscut d'ambduescoses, com en Llufs Llach, ha radicat la seva fundacio a Madrid per estalviar-se calers. No vull nipensar en el que faran els no creients per estalviar-se milions. Pel que fa a la segona part dela frase, no crec que CiU tingui cap interes en fer-se malveure reduint les prestacions en salut iensenyament. Si ho fan es perque no hi ha un ral a caixa, i el que abans del Tripartit eranormal ara ha esdevingut luxe asiatic. Per cert, que els 5000600 milions que deixaria elmanteniment del impost de succesions no donen ni per pagar la neteja dels lIenc;ols. La granrebaixada d'ingressos del imposts la van fer els progressistes del Tripartit.2. No veig com es pot desactivar I'independentisme fent favors als Godo, Pique, Rosell ... En totcas aixi activarien el PP, al independentisme ni fu ni fa.2. " ... ales darreres eleccions, la manc d'unitat en el centre-dreta independentista ha fetpolaritzar el vot entre I'espanyolisme tronat del PP i el catalanisme espanvolautonornic deCiU!"Sobre a qui votar ales ultimes eleccions catalanes, i, com diria el Eugenio, que al cel sigui:"Que hay alguien mas?". Home si, hi ha el PSOE.Es aquest el centre dreta independentista?Eis indepes no necesiten enemic. Ells tots solets es maten.Fantassin, com tarnbe diria el Eurgenio, "Faci-s'ho mirar".Fantassin Manel diu:marc;25,2011 ales 8:21 pmVallfosca: la questio es que mentre la rnobtlltzacio ha estat al carrer tot eren lIoances dels uns ipreocupaclo dels altres, i que quan la cosa "ha entrat en seu parlarnentarla" tots plegats hancomenc;at a fer el ridfcul".CiU practicava l'estrateqla que no bellugar-se gaire per no plflar-la esperant recollir els vots dela gent que s'indignava amb els altres, perc tot ha estat comenc;ar a pencar ja hem comenc;ata sentir soroll, de tota manera qui acostuma a sucar rnes del soroll i del ridfcul delsparlamentaris es I'abstencionisme.En canvi en les Consultes Sobiranistes i altres iniciatives populars no hi ha tan perill decorrupcio ni de fer el ridfcul.Fantassin Manel diu:marc;25,2011 ales 8:32 pmRamon2:No barrejare I'impost de successions amb el de donacions. Podem discrepar sobre si hi ha 0 norelaclo entre el desmantellament dels serveis publics i el soroll ridfcul que fan CiU i Uniorespecte de I'impost de successions, perc es obvi que afavoreix nornes les grans fortunes.

  • 8/4/2019 2011_0324-NOU EIX INDEPENDENTISTA

    5/6

    Tarnbe es obvi que fa lIeig I'incompliment de la promesa electoral d'eliminar-Io, com fa lIeig latopada entre CiU i Unio al respecte.Ara be, si es veritat que no hi ha un ral a la caixa (per culpa del Tripartit 0 de qui sigui) potserque en comptes de retallar prestacions s'abstinguin de retallar impostos ales grans fortunes.Ah! AixQdels Godo, Pique, etc i la desactlvaclo de I'independentisme! Donc si, es fonamental.Has de pensar que I'EIX CATANYOLesta molt preocupat pels efectes en I'economia espanyolade la deriva independentista catalana. I rnes preocupats encara que CiUs'hi vegi abocadatarnbe.I tens rae, en les baralles entre independentistes n'hi ha prou per acabar ambI'independentisme. Tens rao i la meva tesi es que la causa esta en la poltrona parlamentarla,perque mentre estaven pencant a peu de carrer en les consultes sobiranistes tot rutllava. Pertant, per evitar rnes embolics d'aquests cal potenciar I'activisme i evitar focus de corrupcions ide ridfculs com les aspiracions parlarnentarles.Eduard m.a. diu:marc;25,2011 ales 9:28 pmBona nit,EI carni passa per ampliar, estructurar i publicitar la llista de personalitats que integrenaquesta lIista :http://www .barcelonadecideix.cat/noticia/2518/ba rcelona-decideix-continua -sumant-suportsNo hi haura un (el ) partit politic independentista. Es la forta, sostinguda, aclaparadorapresslo socialla que obllqara els partits a fer el pas.SalutacionsFantassin Manel diu:marc;26,2011 ales 8:56 amTotalment d'acord, Eduard m.a.bacus diu:marc;26,2011 ales 12:14 pmvallfosca si 500kg no son res (rnes del presosupost del barc;ade tota una temporada) (83.000milions de peles sense sumar-hi la lrntlaclo de del 2000) el que Ii toca a cadascu pagar pelimpost de succesions de rnes de 500mil euros sera xavalla, ja ni ha prou de la que tot son 4duros, perque si ens possem aixf eliminem el iva reduit per el mejar con el pa 4 centims perbarra a veure con s'agunata el sistema.i per altra banda que es alxo de fotre una cimera per intervenir en I'economia al pur estilsocialista, no haviem quedat que el millor es aquell govern que no governa doncs ja podencomenc;ar a eliminar totes les desgravacions fiscals... pel que sembla volen fer tot el contrariafegir-ne rnes ales empreses i I'estrella de tot plegat qui tingui una mutua de salut que paguimenys... quins pebrots. L'impost sobre el pa el deixen igual fins i tot potser el pugen ara encanvi sobre els luxes baixem-Io pobres rics per la xavalla que s'estalviaran millor deixar-ho comesta,bacus diu:

  • 8/4/2019 2011_0324-NOU EIX INDEPENDENTISTA

    6/6

    man; 26,2011 ales 12:47 pmsobre empadronar-se a I'estranger per no pagar I'impost de succesions 0 donacio significaautomaticament que deixes de ser catala (catala es qui viu i trebalia a catalunya, pujol dixit) isegona que no pots votar en el devenir del poble catala ,preneu I'exemple d'alavedra i prefeneta i foteu els vostros quartos en pararsos fiscals.I'excusa de que el capital s'anlra a fora pq no us feu tots luxemburguesos ide passada deixeude votar automaticament?bacus diu:marc;26,2011 ales 12:57 pma sobre que rnes us dona que el patrimoni estigui aquf 0 estigui alia si el que voleu es nopagar.