3reso nadal 2011

1
ELS ALUMNES DE 3è ESO REALITZEN ACTIVITATS NADALENQUES EN ELS CASALS D’AVIS ANTÒNIA ROURA I GRANOLLERS CENTRE Antonia Roura En aquesta residència d’avis han tocat la flauta, han jugat al bingo i després han fer una representació d’un pessebre vivent. La primera activitat que han realitzat ha estat la de tocar la flauta. Han interpretat els Pastorets, el Noi de la Mare, Santa Nit i la Joia del món. La segona activitat que ha estat molt interesant era la del bingo, en la qual ens han deixat col·laborar i ajudar als avis a jugar, l’Arnau i la Júlia també ho han fet. Als primers deu minuts de joc hi ha hagut un avi, en Felipe, que ha cridat BINGO, quan ell ni jugava. Per qui feia línia, li donaven un sugus, i per qui feia BINGO, una postal nadalenca feta a mà pels nens de 3r d’ESO. Després han fet un petit esmorzar pels nois i noies de tercer i nosaltres ens hi hem afegit. Per acabar han fet la representació del pessebre vivent, el qual ha durat menys del que ens esperàvem. Allà s’ha representat l’arribada dels reis mags a l’establia. Seguidament, han cantat la cançó “les dotze van tocant”. Han repartit la lletra de la cançó a cada avi. A l’acabar la visita al Casal d’avis, ens hem dirigit a la porxada, on nosaltres ens hem separat dels de tercer i hem tornat al col·legi. Granollers Centre Els alumnes de 3r d’ESO han anat a la residència d’avis. Primerament, els alumnes s’han presentat i després han començat amb les activitats. A continuació, han cantat una cançó titulada “ Un desig”. Sembla que la cançó els hi ha agradat, ja que una senyora intentava aplaudir, però no ha pogut, ja que quasi totes patien d’alguna malaltia. Seguidament han cantat una cançó titulada “25 de Desembre”, aquesta cançó, la coneixien moltes senyores i l’han intentat cantar. A continuació, els alumnes han convidat als avis a jugar al bingo, i els alumnes els han ajudat a trobar els diferents números que anaven dient. Amb l’ajuda dels alumnes, els avis han anat jugant, i un cop han fet la línia i el bingo, han repartit un paquet de neules a cada guanyadora, i després un paquet de galetes per a les altres. Després els alumnes han cantat una cançó titulada “ Santa claus is coming to town”, després “Les 12 van tocant” i per acabar “Jingle bell rock”. Un cop els alumnes han acabat la seva feina, les cuidadores han tret refrescs i polvorons, per els alumnes, i un cop hem menjat i donat les gràcies, hem tornat a l’escola. Arnau González Manel Nieto Júlia Villagrasa Taoufik Marc Tost Èric Cabrera

Transcript of 3reso nadal 2011

Page 1: 3reso nadal 2011

ELS ALUMNES DE 3è ESO REALITZEN ACTIVITATS NADALENQUES EN ELS CASALS D’AVIS ANTÒNIA ROURA I GRANOLLERS CENTREAntonia Roura

En aquesta residència d’avis han tocat la flauta, han jugat al bingo i després han fer una representació d’un pessebre vivent.

La primera activitat que han realitzat ha estat la de tocar la flauta. Han interpretat els Pastorets, el Noi de la Mare, Santa Nit i la Joia del món.

La segona activitat que ha estat molt interesant era la del bingo, en la qual ens han deixat col·laborar i ajudar als avis a jugar, l’Arnau i la Júlia també ho han fet. Als primers deu minuts de joc hi ha hagut un avi, en Felipe, que ha cridat BINGO, quan ell ni jugava. Per qui feia línia, li donaven un sugus, i per qui feia BINGO, una postal nadalenca feta a mà pels nens de 3r d’ESO.

Després han fet un petit esmorzar pels nois i noies de tercer i nosaltres ens hi hem afegit.

Per acabar han fet la representació del pessebre vivent, el qual ha durat menys del que ens esperàvem. Allà s’ha representat l’arribada dels reis mags a l’establia. Seguidament, han cantat la cançó “les dotze van tocant”. Han repartit la lletra de la cançó a cada avi.

A l’acabar la visita al Casal d’avis, ens hem dirigit a la porxada, on nosaltres ens hem separat dels de tercer i hem tornat al col·legi.

Granollers Centre

Els alumnes de 3r d’ESO han anat a la residència d’avis. Primerament, els alumnes s’han presentat i després han començat amb les activitats.

A continuació, han cantat una cançó titulada “ Un desig”. Sembla que la cançó els hi ha agradat, ja que una senyora intentava aplaudir, però no ha pogut, ja que quasi totes patien d’alguna malaltia. Seguidament han cantat una cançó titulada “25 de Desembre”, aquesta cançó, la coneixien moltes senyores i l’han intentat cantar.

A continuació, els alumnes han convidat als avis a jugar al bingo, i els alumnes els han ajudat a trobar els diferents números que anaven dient. Amb l’ajuda dels alumnes, els avis han anat jugant, i un cop han fet la línia i el bingo, han repartit un paquet de neules a cada guanyadora, i després un paquet de galetes per a les altres. Després els alumnes han cantat una cançó titulada “ Santa claus is coming to town”, després “Les 12 van tocant” i per acabar “Jingle bell rock”.

Un cop els alumnes han acabat la seva feina, les cuidadores han tret refrescs i polvorons, per els alumnes, i un cop hem menjat i donat les

gràcies, hem tornat

a l’escola.

Arnau González Manel NietoJúlia Villagrasa TaoufikMarc Tost Èric Cabrera