4teso nadal 2011

2
LES ACTIVITATS DE NADAL DELS ALUMNES DE 4rt D’ESO Avui és l’últim dia d’escola del primer trimestre al Cervetó. És un dia especial per tots els alumnes. Els alumnes de 4rt d’ ESO han estat realitzant activitats per als nenes petits, de 1er a 4rt de Primària. De les 20 activitats que han elaborat en destaquem les següents: - El mocador: L’han realitzat al pati, en dos o tres grups diferents. - Papiroflèxia: L’han realitzat al passadís de la primera planta. - Salt de corda: L’han realitzat al pati de la escola. - Futbol i basquet: L’han realitzat al pati i quan han fet basquet han utilitzat les cistelles blaves de pati. - Fer mímica: L’han realitzat a una aula del primer pis i a una aula del segon pis. - Twister: L’han realitzat al pati i han utilitzat la típica catifa plastificada amb tots el diferents colors. - Fer collarets amb macarrons: L’han realitzat a una classe del segon pis, per fer els collarets - L’aranya: L’han realitzat al pati, en dos o tres diferents. - Matar: L’han realitzat al pati. Han utilitzat dues pilotes de espuma. - La xarranca: L’han realitzat al pati, només la fet un grup. - Pintar mascares: L’han realitzat a una classe del primer pis i a una classe del segon pis. Totes aquestes activitats les han realitzat els alumnes de primària amb els de 4rt d’ESO amb molta il·lusió i felicitat. Els hem preguntat si s’ho estaven passant bé i ells ens han respost que mai s’ho havien passat tan bé realitzant aquestes activitats amb alumnes de Primària. Aquestes activitats han durat entre una hora i una hora i mitja (des de les 9:30 fins a les 10:30h com a màxim), i algunes han estat realitzades al pati i d’altres a la classe. Quan han acabat de realitzar les seves activitats amb els alumnes de primària els de 4rt d’ESO han fet un partit de futbol entre ells. Els nens de 4rt de primària apunt per sortir a agafar el mocador Escola Cervetó, Enric Garrell, Marc Villoro, Anna Barrocal, Júlia Mendez

Transcript of 4teso nadal 2011

Page 1: 4teso nadal 2011

LES ACTIVITATS DE NADAL DELS ALUMNES DE 4rt D’ESO

Avui és l’últim dia d’escola del primer trimestre al Cervetó. És un dia especial per tots els alumnes. Els alumnes de 4rt d’ ESO han estat realitzant activitats per als nenes petits, de 1er a 4rt de Primària. De les 20 activitats que han elaborat en destaquem les següents:

- El mocador: L’han realitzat al pati, en dos o tres grups diferents.

- Papiroflèxia: L’han realitzat al passadís de la primera planta.

- Salt de corda: L’han realitzat al pati de la escola.

- Futbol i basquet: L’han realitzat al pati i quan han fet basquet han utilitzat les cistelles blaves de pati.

- Fer mímica: L’han realitzat a una aula del primer pis i a una aula del segon pis.

- Twister: L’han realitzat al pati i han utilitzat la típica catifa plastificada amb tots el diferents colors.

- Fer collarets amb macarrons: L’han realitzat a una classe del segon pis, per fer els collarets

- L’aranya: L’han realitzat al pati, en dos o tres diferents.

- Matar: L’han realitzat al pati. Han utilitzat dues pilotes de espuma.

- La xarranca: L’han realitzat al pati, només la fet un grup.

- Pintar mascares: L’han realitzat a una classe del primer pis i a una classe del segon pis.

Totes aquestes activitats les han realitzat els alumnes de primària amb els de 4rt d’ESO amb molta il·lusió i felicitat. Els hem preguntat si s’ho estaven passant bé i ells ens han respost que mai s’ho havien passat tan bé realitzant aquestes activitats amb alumnes de Primària.

Aquestes activitats han durat entre una hora i una hora i mitja (des de les 9:30 fins a les 10:30h com a màxim), i algunes han estat realitzades al pati i d’altres a la classe. Quan han acabat de realitzar les seves activitats amb els alumnes de primària els de 4rt d’ESO han fet un partit de futbol entre ells.

Els nens de 4rt de primària apunt per sortir a agafar el mocador

Escola Cervetó, Enric Garrell, Marc Villoro, Anna Barrocal, Júlia Mendez

Page 2: 4teso nadal 2011

Els nens de primària jugant al Twister

Escola Cervetó, Enric Garrell, Marc Villoro, Anna Barrocal, Júlia Mendez