4tprim nadal 2011

1
QUART DE PRIMARIA Per el matí, han fet uns tallers preparats per els alumnes de quart de la ESO. Han jugat al mocador i han fet papiroflèxia. Els hem vist molt contents i entusiasmats. El joc que ha agradat més ha sigut el del mocador. Entre rialles, nens per terra i més competicions que mai, els nens i nenes de quart s’ho han passat d’allò més bé. Després del pati s’han maquillat la cara i han fet un assaig de la cantata. Sense vergonya passejaven pels passadissos i pel pati. Per la tarda, han representat la cantata i s’han vestit d’africans amb la cara negre, una samarreta d’un color que ressalta, pantalons foscos i una mena de faldilla feta per ells de color taronja. S’ha representat al gimnàs de l’escola i els hi ha sortit molt bé. Alguns més nerviosos que altres, però tots molts segurs d’ells mateixos. Encara que les activitats han sigut escollides per els professors, no hi ha hagut queixes i s’ho han passat molt bé.

Transcript of 4tprim nadal 2011

Page 1: 4tprim nadal 2011

QUART DE PRIMARIA

Per el matí, han fet uns tallers preparats per els alumnes de quart de la ESO. Han jugat al mocador i han fet papiroflèxia. Els hem vist molt contents i entusiasmats. El joc que ha agradat més ha sigut el del mocador. Entre rialles, nens per terra i més competicions que mai, els nens i nenes de quart s’ho han passat d’allò més bé.

Després del pati s’han maquillat la cara i han fet un assaig de la cantata. Sense vergonya passejaven pels passadissos i pel pati.

Per la tarda, han representat la cantata i s’han vestit d’africans amb la cara negre, una samarreta d’un color que ressalta, pantalons foscos i una mena de faldilla feta per ells de color taronja. S’ha representat al gimnàs de l’escola i els hi ha sortit molt bé. Alguns més nerviosos que altres, però tots molts segurs d’ells mateixos. Encara que les activitats han sigut escollides per els professors, no hi ha hagut queixes i s’ho han passat molt bé.