5eprim nadal 2011

1
UN NADAL EMOCIONANT A 5È Avui els alumnes de cinquè de primària del Cervetó, han celebrat el Nadal d’una manera molt especial. Els de cinquè A, la primera hora l’han aprofitat per acabar de llegir uns capítols del llibre (Leandre el nen horrible), i així, d’aquesta manera s’han relaxat, ja que després del pati, tenien l’assaig general de la cantata que, aquesta tarda, representaran davant dels seus pares. Els de cinquè B, en comptes de llegir, han acabat l’àlbum i repassat els deures que tenien per després de Nadal; i per el que es veu, també estaven molt relaxats. A les deu, les dues classes han baixat al pati, però aquesta vegada han baixat més d’hora, ja que llavors només tindrien mitja hora per canviar-se de roba, per l’assaig. Allà hem pogut veure a què jugaven; les nenes, ens han fet una petita demostració de com ballaven, i de com feien el pi una sobre l’altra. En canvi els nens han estat tota l’estona jugant a futbol. A les deu i mitja, han pujat tots a la classe, i s’han començat a canviar, ja que ara tenien l’assaig general, i ho havien de fer molt bé, ja que havien de practicar per aquesta tarda. La cançó que cantàven es deia “Dos Gitanillos hacia Belén”; és a dir que les nenes s’han posat unes faldilles molt llargues, i una flor al cap. Els nens en canvi s’han posat una camisa blanca, uns pantalons negres i les professores, els hi ha pintat les patilles de negre. A les dotze i mitja, han cantat la seva cançó, davant de tots els alumnes des de P3 fins a 1r d’ESO. Per cantar s’han dividit en dos grups; a la dreta estàven les nenes i a l’esquerra els nens; i al mig els guitarristes. Al públic els hi ha agradat molt l’ actuació, fins i tot han començat a dir “otra, otra”, fins al punt de que ho han tornat a repetir. Albert Escrits, Marta Lozano, Llorenç Garabatos i Berta Ribot. Escola Cervetó. 22/12/2011 Nenes vestides de gitanes (5è A) Dibuixant les patilles als nens (5è A) Espectacle de pins

Transcript of 5eprim nadal 2011

Page 1: 5eprim nadal 2011

UN NADAL EMOCIONANT A 5È

Avui els alumnes de cinquè de primària del Cervetó, han celebrat el Nadal d’una manera molt especial.

Els de cinquè A, la primera hora l’han aprofitat per acabar de llegir uns capítols del llibre (Leandre el nen horrible), i així, d’aquesta manera s’han relaxat, ja que després del pati, tenien l’assaig general de la cantata que, aquesta tarda, representaran davant dels seus pares.

Els de cinquè B, en comptes de llegir, han acabat l’àlbum i repassat els deures que tenien per després de Nadal; i per el que es veu, també estaven molt relaxats.

A les deu, les dues classes han baixat al pati, però aquesta vegada han baixat més d’hora, ja que llavors només tindrien mitja hora per canviar-se de roba, per l’assaig.

Allà hem pogut veure a què jugaven; les nenes, ens han fet una petita demostració de com ballaven, i de com feien el pi una sobre l’altra. En canvi els nens han estat tota l’estona jugant a futbol.

A les deu i mitja, han pujat tots a la classe, i s’han començat a canviar, ja que ara tenien l’assaig general, i ho havien de fer molt bé, ja que havien de practicar per aquesta tarda.La cançó que cantàven es deia “Dos Gitanillos hacia Belén”; és a dir que les nenes s’han posat unes faldilles molt llargues, i una flor al cap. Els nens en canvi s’han posat una camisa blanca, uns pantalons negres i les professores, els hi ha pintat les patilles de negre.

A les dotze i mitja, han cantat la seva cançó, davant de tots els alumnes des de P3 fins a 1r d’ESO.Per cantar s’han dividit en dos grups; a la dreta estàven les nenes i a l’esquerra els nens; i al mig els guitarristes.Al públic els hi ha agradat molt l’ actuació, fins i tot han començat a dir “otra, otra”, fins al punt de que ho han tornat a repetir.

Albert Escrits, Marta Lozano, Llorenç Garabatos i Berta Ribot. Escola Cervetó. 22/12/2011

Nenes vestides de gitanes (5è A)

Dibuixant les patilles als nens (5è A)

Espectacle de pins