Acta assemblea comunitat educativa de martorell 12.02.13

2
ACTA ASSEMBLEA COMUNITAT EDUCATICA DE MARTORELL 12/02/13 A l’assemblea van assistir companys i companyes de: Echegaray, Els Convents, Vicente Aleixandre, Lola Anglada, Llar d’Infants Riu de Sons, INS Joan Oró. 1. Repàs de les propostes fetes a l'anterior assemblea: a) Samarretes: alguns centres han començat a parlar amb l'AMPA per reactivar comandes, d'altres estan començant a engegar el tema amb els alumnes directament. b) Pancartes: es comenta que estaria bé fer noves pancartes als centres, ja que en molts dels centres el que hi ha és del curs anterior, estaria bé anar renovant perquè una pancarta antiga es torna invisible pel costum de veure-la... c) Blog: es presenta el blog. Recordeu, el podeu trobar a: http://comunitateducativamartorell.blogspot.com.es/ Recordeu també que la persona que el porta només ho fa a nivell tècnic, que les aportacions per omplir-ho de contingut les hem de fer entre totes i tots. Envieu el que vulgueu penjar a la Meritxell, [email protected] d) Comunicat d'incidències: es decideix que ha de sortir una persona de cada centre que enviï les incidències de baixes als centres sense cobrir (o algun altre tipus d'incidència), ho separarem en tres blocs: escoles bressol, primària i secundària, per tal que no es generin conflictes o problemes entre els centres. Es decideix que a les escoles bressol i primària les incidències es passaran per dies de baixa sense cobrir i a secundària, hores de baixa sense cobrir (de baixa, no absències). Atenció: la Charo va fer un full per compartir que està molt bé però tenia el problema de que és format text. Es proposa fer-ho d'una altra manera més concreta (amb el full compartit no ha escrit ningú en tot el mes). D'aquesta manera, la persona encarregada de cada centre que ho enviï també a la Meritxell, [email protected] És a dir, no serà un full compartit, vam veure que era més determinant fer-ho així. El que cal ara és que una persona de cada centre s'encarregui d'enviar-ho cada setmana els dijous, si us plau. I al gràfic s'aniran acumulant les hores/dies. Amb les dades que tinguem, començarem a emplenar el gràfic a partir d'aquest dijous (amb les que tinguem, però si us plau, caldria que ens poséssim les piles amb aquest tema). Estaria bé que es poguessin recuperar les baixes que hagi hagut des de la última setmana de gener.

Transcript of Acta assemblea comunitat educativa de martorell 12.02.13

Page 1: Acta assemblea comunitat educativa de martorell 12.02.13

ACTA ASSEMBLEA COMUNITAT EDUCATICA DE MARTORELL 12/02/13

A l’assemblea van assistir companys i companyes de: Echegaray, Els Convents, Vicente Aleixandre, Lola Anglada, Llar d’Infants Riu de Sons, INS Joan Oró.

1. Repàs de les propostes fetes a l'anterior assemblea:

a) Samarretes: alguns centres han començat a parlar amb l'AMPA per reactivar comandes, d'altres estan començant a engegar el tema amb els alumnes directament.

b) Pancartes: es comenta que estaria bé fer noves pancartes als centres, ja que en molts dels centres el que hi ha és del curs anterior, estaria bé anar renovant perquè una pancarta antiga es torna invisible pel costum de veure-la...

c) Blog: es presenta el blog. Recordeu, el podeu trobar a:

http://comunitateducativamartorell.blogspot.com.es/

Recordeu també que la persona que el porta només ho fa a nivell tècnic, que les aportacions per omplir-ho de contingut les hem de fer entre totes i tots. Envieu el que vulgueu penjar a la Meritxell, [email protected]

d) Comunicat d'incidències: es decideix que ha de sortir una persona de cada centre que enviï les incidències de baixes als centres sense cobrir (o algun altre tipus d'incidència), ho separarem en tres blocs: escoles bressol, primària i secundària, per tal que no es generin conflictes o problemes entre els centres. Es decideix que a les escoles bressol i primària les incidències es passaran per dies de baixa sense cobrir i a secundària, hores de baixa sense cobrir (de baixa, no absències).

Atenció: la Charo va fer un full per compartir que està molt bé però tenia el problema de que és format text. Es proposa fer-ho d'una altra manera més concreta (amb el full compartit no ha escrit ningú en tot el mes). D'aquesta manera, la persona encarregada de cada centre que ho enviï també a la Meritxell, [email protected]

És a dir, no serà un full compartit, vam veure que era més determinant fer-ho així. El que cal ara és que una persona de cada centre s'encarregui d'enviar-ho cada setmana els dijous, si us plau. I al gràfic s'aniran acumulant les hores/dies. Amb les dades que tinguem, començarem a emplenar el gràfic a partir d'aquest dijous (amb les que tinguem, però si us plau, caldria que ens poséssim les piles amb aquest tema). Estaria bé que es poguessin recuperar les baixes que hagi hagut des de la última setmana de gener.

Page 2: Acta assemblea comunitat educativa de martorell 12.02.13

2.Acció al Març: es concreta que l'acció hauria de ser una manifestació pels carrers de Martorell i acabant davant de l'Ajuntament. Es proposa que sigui una marxa sorollosa, una persona de l'assemblea (perdoneu, no recordo el nom) es posarà en contacte amb la batucada de Martorell perquè ens puguin acompanyar (en el recorregut i/o al final, a la plaça).

Desprès de parlar una estona, decidim el dia 20 de març a les 17h a la Pl. de les Cultures, per fer un recorregut passant per davant de diferents centres educatius (però sortint tots i totes de la plaça), amb una pancarta que digui “Per una educació pública de qualitat” i que arribi a les 18h a l'Ajuntament. Allà estarem fins a les 18:30h, llegint un manifest i fent soroll (si es pot amb batucada i també amb xiulets, cassoles, etc...).

Recorregut: Pl. Cultures, C/ Esparreguera, Av. Mancomunitats, Av. Fèlix Duran i Canyameres, Av. Pau Claris, Pl. Portal de (?), pl. Església, C/ Francesc Santacana, Pl. De la Vila.

Les feines les repartim de la següent manera: pancarta central i permís els i les del Joan Oró, cartell la companya d'Els Convents. La resta de centres també haurien de portar pancartes (grans o de cartró individuals, estaria bé poder anar treballant això amb els i les alumnes). També estaria bé tenir el cartell d'aquí a unes dues setmanes per poder anar imprimint-ho des de cada centre i penjant-lo per moure una mica el tema. El comunicat de premsa el concretarem en la propera assemblea.

3.Propera assemblea: dilluns dia 04/03/12, a les 17:15h al INS Joan Oró (es volia canviar el lloc, però els centres de primària a aquesta hora no tenen ja conserge i de secundària no teníem cap més centre representat).