Acta junta AMPA 10/06/2010

2
Acta de la junta de l’AMPA del CEIP Els Terraprims de Camallera - 15/06/10 Ordre del dia 1. Valoració de la Festa de la Mainada i estat de comptes 2. Estat del projecte 3/16 3. Proposta de prevenció del bullying 4. Creació d'un blog de l'AMPA 5. Menjador escolar 6. Resum del Consell escolar 7. Aprovació d'ajut al casal d'estiu 8. Renovació de càrrecs 9. Precs i preguntes Resum i principals acords: 1. Valoració de la Festa de la Mainada i estat de comptes S'han guanyat 2500 €, quantitat que està dins del rang dels darrers anys. L'ajuntament de Camallera no ha col·laborat. Cal preguntar (potser millor per carta) si donaran alguna quantitat. Val la pena que l'equip del bar tingui preparades taules perquè puguin dinar ràpidament els encarregats dels tallers. En alguns tallers va faltar material (p.ex. fustes al taller de fusteria). La zona dels petits ha estat molt encertada, però cal més personal. La música a estones estava massa forta. 2. Creació d'un 3/16 a la zona. S'ha proposat que els alumnes tinguin la possibilitat de fer tots els estudis obligatoris al mateix centre (P3 – 4t ESO), preferentment a Camallera. S'ha fet ja una reunió, s'ha informat a ajuntaments, mestres, ampes, ... i s'ha de fer una comissió de treball. S'acorda escriure una carta de suport a la proposta 3/16. En Quim l'escriu i la signa la presidenta. 3. Proposta de prevenció del bullying Després del succeït les darreres setmanes, es creu que val la pena parlar d'aquest tema al proper Consell Escolar de juny. Es creu que ha mancat informació i es demanarà que l'escola tingui protocols a disposició, o que s'organitzi alguna “assemblea” dels nens i nenes sobre el tema. També, de cara al proper curs, es pot enviar informació als pares, a l'estil del full de prevenció de drogadicció del Consell Comarcal, o fer activitats de teatre social. La Natacha té informació sobre aquest tema que posarà a disposició. 4. Creació d'un blog de l'Ampa Es proposa crear un blog de l'Ampa, que serveixi com a lloc on disposar d'informació sobre recursos, idees, i altres temes que sovint costa de trobar, activitats que no sabem que es fan, etc. 1

description

acta de l'AMPA

Transcript of Acta junta AMPA 10/06/2010

Page 1: Acta junta AMPA 10/06/2010

Acta de la junta de l’AMPA del CEIP Els Terraprims de Camallera - 15/06/10

Ordre del dia1. Valoració de la Festa de la Mainada i estat de comptes 2. Estat del projecte 3/163. Proposta de prevenció del bullying4. Creació d'un blog de l'AMPA5. Menjador escolar6. Resum del Consell escolar7. Aprovació d'ajut al casal d'estiu8. Renovació de càrrecs9. Precs i preguntes

Resum i principals acords:

1. Valoració de la Festa de la Mainada i estat de comptesS'han guanyat 2500 €, quantitat que està dins del rang dels darrers anys.L'ajuntament de Camallera no ha col·laborat. Cal preguntar (potser millor per carta) si donaran alguna quantitat.Val la pena que l'equip del bar tingui preparades taules perquè puguin dinar ràpidament els encarregats dels tallers.En alguns tallers va faltar material (p.ex. fustes al taller de fusteria).La zona dels petits ha estat molt encertada, però cal més personal.La música a estones estava massa forta.

2. Creació d'un 3/16 a la zona.S'ha proposat que els alumnes tinguin la possibilitat de fer tots els estudis obligatoris al mateix centre (P3 – 4t ESO), preferentment a Camallera. S'ha fet ja una reunió, s'ha informat a ajuntaments, mestres, ampes, ... i s'ha de fer una comissió de treball.S'acorda escriure una carta de suport a la proposta 3/16. En Quim l'escriu i la signa la presidenta.

3. Proposta de prevenció del bullyingDesprés del succeït les darreres setmanes, es creu que val la pena parlar d'aquest tema al proper Consell Escolar de juny. Es creu que ha mancat informació i es demanarà que l'escola tingui protocols a disposició, o que s'organitzi alguna “assemblea” dels nens i nenes sobre el tema. També, de cara al proper curs, es pot enviar informació als pares, a l'estil del full de prevenció de drogadicció del Consell Comarcal, o fer activitats de teatre social. La Natacha té informació sobre aquest tema que posarà a disposició.

4. Creació d'un blog de l'AmpaEs proposa crear un blog de l'Ampa, que serveixi com a lloc on disposar d'informació sobre recursos, idees, i altres temes que sovint costa de trobar, activitats que no sabem que es fan, etc.

1

Page 2: Acta junta AMPA 10/06/2010

S'acorda tirar endavant el blog. Aquí es penjarà la informació sobre el bullying que es comenta a l'apartat anterior.

5. Menjador escolarSembla que, amb l'aplicació el proper curs de la sisena hora, caldrà un monitoratge extra de menjador pels nens de P3, P4 i P5, que no faran la sisena hora. Les encarregades de menjador faran una reunió amb la directora per veure quines implicacions econòmiques té. En principi, però, l'AMPA es nega a pagar un servei extra que és resultat de l'aplicació de la sisena hora a l'escola de Camallera imposada pel Departament d'Educació.

6. Resum del Consell EscolarEntre d'altres coses, al darrer Consell Escolar es va informar que les colònies escolars passen a ser bianuals. També es va informar que la ZER ja ha perdut dos mestres itinerants, i ara l'escola de Camallera passarà de 11 a 10,5 mestres.

7. Aprovació d'ajut al casal d'estiuAquest tema es va parlar tot i no haver rebut cap proposta de les organitzadores del casal d'estiu, per tant, en primer lloc no és segur que es faci la petició per a que l'Ampa col·labori econòmicament amb el casal. Si aquest fos el cas, caldrà fer una reunió extraordinària, doncs a la votació el resultat va ser de 5 a favor, 5 en contra i 6 abstencions i, per tant, no es va prendre cap decisió.

8. Renovació de càrrecsLa Neus Feliu presenta la dimissió com a representant del Consell Escolar de cara al curs que ve. Serà substituïda per en Joan Godó. En Deli Saavedra també anuncia que presentarà la dimissió de secretari a l'inici del curs vinent, i demana que la gent més activa actualment a l'Ampa es presenti en grup als diferents càrrecs (o donant suport al secretariat), doncs es la forma més eficient de treballar.

9. Precs i preguntesAlgú prega perquè hi hagi algun bar obert, però com que és dimarts i no és el cas, tothom cap a “casa seu” al voltant de la mitjanit ...

El secretari15/06/10

2