Bases Concurs Relat Breu 2015

2
 BASES DEL 2N CONCURS DE RELAT BREU I DIBUIXOS CEIP MONTAURA 2015 Amb la intenció de fomentar l'esperit creatiu, convocam, per segona vegada, aquest concurs de relats breus i dibuixos destinat a l’alumnat del nostre centre i les seves famílies en el marc de la Diada de Sant Jordi 2015. BASES 1. Part ic ip ant s Poden participar-hi tots els alumnes del nostre centre així com els membres de les seves famílies segons la seva categoria. 2. El concurs consta de dues modal ita ts: Modalitat 1: Relat breu: treball original i creatiu en llengua catalana d’extensió màxima d’una cara de foli A4 . - Alumnes de primària - Familiars d’alumnes d’Educació infantil i Educació Primària Modalitat 2: Dibuix: treball original en foli tamany A4. -Educació infantil. 3. T ema El tema és lliure tot i que el relat/ dibuix haurà d’incloure els tres personatges que es presentaran  per a cada categoria i que s’especifiquen més endavant. . Sols es valorarà un relat/ dibuix per participant. Els treballs hauran de tenir obligatòriament un títol. 4. Ca len dari de l c oncurs: Dia 9 de març: convocatòria i presentació de bases i els noms dels personatges (els alumnes tendran temps per parlar a casa de les possibilitats d’aquests personatges,  però la redacció/ dibuix es farà a classe.) Fins dia 27 de març: redacció i correcció dels relats/ dibuixos a classe. Dia 30 de març: lliurament dels finalistes a secretaria Dia 31 de març: data de lliurament dels treballs al jurat. Dia 14 d’abril: publicació dels guanyadors al taulell i al bloc del centre. Dia 23 d’abril: lliurament dels premis a l’escola/ casal 5. Pr ese nta ció de r elats i dib uix os: 5.1. Alumnat: - Els relats i els dibuixos es faran a classe a fi d’assegurar la igualtat de condicions de tots els  participants. - Una vegada s’hagi escrit el relat, el/la tutor/a en corregirà les faltes i es passarà a net a un foli especial del concurs. S’escriurà el pseudònim darrera cada treball.

description

Bases Concurs Relat Breu CEIP Montaura

Transcript of Bases Concurs Relat Breu 2015

  • BASES DEL 2N CONCURS DE RELAT BREU I DIBUIXOS CEIP MONTAURA 2015

    Amb la intenci de fomentar l'esperit creatiu, convocam, per segona vegada, aquest concurs derelats breus i dibuixos destinat a lalumnat del nostre centre i les seves famlies en el marc de laDiada de Sant Jordi 2015.

    BASES

    1. ParticipantsPoden participar-hi tots els alumnes del nostre centre aix com els membres de les seves famliessegons la seva categoria.

    2. El concurs consta de dues modalitats:

    Modalitat 1: Relat breu: treball original i creatiu en llengua catalana dextensi mxima duna cara de foli A4 .

    - Alumnes de primria - Familiars dalumnes dEducaci infantil i Educaci Primria

    Modalitat 2: Dibuix: treball original en foli tamany A4. -Educaci infantil.

    3. Tema

    El tema s lliure tot i que el relat/ dibuix haur dincloure els tres personatges que es presentaranper a cada categoria i que sespecifiquen ms endavant. .

    Sols es valorar un relat/ dibuix per participant. Els treballs hauran de tenir obligatriament unttol.

    4. Calendari del concurs:

    Dia 9 de mar: convocatria i presentaci de bases i els noms dels personatges (elsalumnes tendran temps per parlar a casa de les possibilitats daquests personatges,per la redacci/ dibuix es far a classe.)

    Fins dia 27 de mar: redacci i correcci dels relats/ dibuixos a classe. Dia 30 de mar: lliurament dels finalistes a secretaria Dia 31 de mar: data de lliurament dels treballs al jurat. Dia 14 dabril: publicaci dels guanyadors al taulell i al bloc del centre. Dia 23 dabril: lliurament dels premis a lescola/ casal

    5. Presentaci de relats i dibuixos:

    5.1. Alumnat:

    - Els relats i els dibuixos es faran a classe a fi dassegurar la igualtat de condicions de tots elsparticipants.

    - Una vegada shagi escrit el relat, el/la tutor/a en corregir les faltes i es passar a net a un foliespecial del concurs. Sescriur el pseudnim darrera cada treball.

  • - Els/Les tutors/es i els/les mestres especialistes seran els/les encarregats/des de triar elsfinalistes (3 treballs per curs) dun cicle diferent al seu per passar al jurat que ser qui decidirels guanyadors/es.

    - Els/ Les tutors/es posaran els relats/ dibuixos finalistes de cada curs dins un sobre. Dinsdaquest sobre, nhi haur un altre de petit amb un llistat dels noms i pseudnims delsparticipants daquell curs.

    5.2. Famlies:

    Els treballs poden estar escrits a m o a mquina. Shan de lliurar a la secretaria del centre,signats amb el pseudnim, dins un sobre tancat fent constar Concurs de Relats i Dibuixos.

    La data lmit per a la recepci de treballs s el 30 de mar de 2015.

    Les dades didentificaci de lautor/a (nom, cognoms, telfons de contacte, adrea postal iadrea de correu electrnic) han destar dins un sobre tancat identificat amb el pseudnim queacompanyar el sobre del relat.

    Els relats no podran estar signats ni mostrar cap senyal didentitat de lautor/a, sent causadexclusi el fet dincomplir aquest requisit.

    6. Caracterstiques dels premis

    6.1 Tots els premiats, un per categoria, rebran un val per 30 per bescanviar a una llibreriaseleccionada pel centre.

    6.2 Els productes finals seran propietat del centre CEIP Montaura i es podran reproduir alsdiferents mitjans del centre sense nim de lucre.

    7. Instrucci i resoluci

    7.1 Selecci del jurat: El jurat, presidit per la directora del centre, estar format per una varietatde persones dmbits diferents per assegurar lobjectivitat. La llista dels membres del jurat espublicar a la pgina web de lescola [email protected] i al taul danuncis delescola abans de dia 27 de mar. 7.2 La decisi del jurat es donar a conixer el dia 17 d'abril. La concessi dels premis espublicar a la pgina web de l'escola i es notificar als guanyadors per telfon i/o per correuelectrnic. Els premis seran lliurats el dia 23 dabril.7.3 La decisi del jurat s inapellable.

    8. Graella de personatges per cursos i categories

    CATEGORIA PERSONATGESDIBUIX ED. INFANTIL

    1.Es Gegant del Terrat2.Sa Cabra Miquela3.Sa Padrina Francina

    RELAT BREU: primer a tercer curs

    1. En Miquel, el nin que no sabia riure2. Na Tonina, una nina que va en cadira de rodes3. En Roc, un ca petit

    RELAT BREU quart a sis curs

    1. Perico Matamalas, un escriptor jubilat2.Igor Pelospki, un cientfic boig3. Na Griselda, una peixetera que ven peix pudent

    RELAT BREUFAMILIARS

    1. Un aturat duna fbrica de sabates a punt de ser desnonat2.Una monja octogenria de Santa Llcia3.Un angls de vacances a Magalluf

    mailto:[email protected]