Butlletí de novetats i activitats del mes de maig 2012

7
Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya Sant Sadurní d’Anoia NOVETATS i ACTIVITATS MAIG 2012

description

Novetats i activitats mes de maig 2012

Transcript of Butlletí de novetats i activitats del mes de maig 2012

Page 1: Butlletí de novetats i activitats del mes de maig 2012

Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya

Sant Sadurní d’Anoia

NOVETATS i ACTIVITATS

MAIG 2012

Page 2: Butlletí de novetats i activitats del mes de maig 2012

NOVEL·LES DESTACADES DEL MES Un Cel de plom Carme Martí Amsterdam Llibres La vida de Neus Català, la darrera supervivent catalana del camp d’extermini de Ravensbrück, és la història viva d’un segle i d’una lluita constant. Els seus records, novel·lats per Carme Martí amb una sensibilitat i una intensitat extraordinàries, són autèntiques lliçons de vida convertides en una història impossible de deixar de llegir.

Entra en mi vida Clara Sánchez Destino L’autora novel·la un tema de màxima actualitat, els nens robats. Dues nenes, la Verònica i la Laura les quals la seva història es va coneixent al mateix ritme que elles creixen en una vida que no és la seva. Un passat desconegut, un secret familiar, masses preguntes sense resposta i una veritat molt perillosa.

Siempre tuyo

Daniel Glattauer Alfaguara Una història d’amor que es converteix en “thriller”, divertida i explicada de forma lleugera, enginyosa i emocionant. El relat ens fa passar del somriure a la por i replantejar-nos els nostres somnis d’amor etern.

Page 3: Butlletí de novetats i activitats del mes de maig 2012

ALTRES NOVEL·LES RECOMANADES PER A ADULTS: ---- BARRIL, Joan. El Caçador d’ombres. Edicions 62 ---- CARRERAS, Joan. Carretera secundària. Proa ---- LARSSON, Asa. Fins que passi la teva fúria. Columna ---- MENDOZA, Eduardo. El Enredo de la bolsa y la vida. Seix Barra ---- NOTHOMB, Amélie. Una Forma de vida. Empúries ---- SIMÓ, Isabel-Clara. Un Tros de cel. Bromera NOVEL·LA JUVENIL: ---- SOLER, Sílvia; MUÑOZ, Ferran. Bàsquet Scrabble i tu. Estrella

REVISTA RECOMANADA DEL MES: Micromanía és la revista per a tots els aficionats als jocs d’ordinador, amb la informació més amena, divertida i completa que es pot trobar en el sector. Notícies, avenços, reportatges, anàlisis, guies, trucs, solucions completes..., la informació més actual sobre els jocs de PC. I, a més, totes les notícies sobre els esdeveniments internacionals més importants relacionats amb aquest tipus de jocs.

CÒMIC RECOMANAT DEL MES: THOMPSON, Craig. Habibi. (Astiberri) Han calgut set anys perquè Thompson, el celebrat autor de Blankets hagi acabat aquesta ambiciosa novel·la gràfica. A través d'un paisatge de deserts, harems i un batibull de modernes deixalles industrials, Habibi explica la història de la Dodola i en Zam, una parella d'esclaus refugiats units per la casualitat, les circumstàncies i l'amor que sorgeix entre ells. El trobareu a CÒMIC AMERICÀ. LLIBRES DE CONEIXEMENTS PER A ADULTS: PUNSET, Eduard. Viatge a l’optimisme, les claus del futur. (Destino). Punset s'introdueix en les novetats rellevants del nostre temps com les xarxes socials i conclou amb una foto en raigs X de passat demà i dels pròxims cent mil anys. Només quan mirem al passat i al futur en perspectiva, comprenem que qualsevol temps passat va ser pitjor i que qualsevol temps futur sempre serà millor. El trobareu a PSICOLOGIA.

Page 4: Butlletí de novetats i activitats del mes de maig 2012

RECOMANACIONS DE CD Magnòlia Maria Coma

Magnòlia ha estat creat concebent-lo des del principi com una obra sencera, interdisciplinària, on tant la música com els vídeos, les lletres, les imatges gràfiques, els directes i fins i tot el web complementessin i sumessin per crear el concepte sencer de Magnòlia, un projecte gegant que Coma ha dirigit i materialitzat tenint molt clar en tot moment el rumb que s'havia de seguir. El disc ha estat compost i escrit per ella en pocs mesos amb piano i veu, i ha estat arranjat i orquestrat per ella mateixa juntament amb Pau Vallvé.

Mylo Xyloto Coldplay

Exitós cinquè àlbum d’estudi del grup. El seu contingut segueix un fil conductor, basat en dos protagonistes, que viuen en un ambient urbà opressiu, que s'enamoren i viuen una història d'amor amb un final feliç. Hi ha una evolució del so de la banda, força diferenciat dels tres primers discs, a causa de la inclusió de sons electrònics seguint les influències musicals de la música pop de l'època.

ALTRES NOVETATS DE CD: BJÖRK. Biophilia (pop i pop electrònic) THE FEELIES. Here before (pop) GARCÍA, Manolo. Los días intactos (pop) HESPÈRION XXI. La Sublime porte: voix d'Istanbul, 1430-1750 (Música vocal i instrumental Turquia S. XV-XVIII) THE NEW MASTERSOUNDS. Breaks from the border (funk i jazz electrònic) PARRA, Eliseo. Contradición (música popular i folklòrica) SHANKAR, Anoushka. Traveller (música índia, de sitar, flamenc) SPRINGSTEEN, Bruce. Wrecking ball (rock) ELS SURFING SIRLES. Romaní, semen i sang (rock) TORRES-PARDO, Rosa. Tangos, habaneras y otras milongas (tangos, piano i orquestra de corda)

CD INFANTIL: Phineas y Ferb: la película a través de la 2ª dimensión (música de dibuixos animats)

Page 5: Butlletí de novetats i activitats del mes de maig 2012

RECOMANACIONS DE DVD

No habrá paz para los malvados Director: Enrique Urbizu Actors: José Coronado

L’inspector de policia Santos Trinidad, seguint la pista d’una jove desapareguda es veu involucrat en un tiroteig. El resultat: tres cadàvers... i un testimoni que aconsegueix escapar. La jutgessa Chacón serà l’encarregada d’investigar els fets ocorreguts la nit del terrible tiroteig. L’inspector tindrà força problemes per explicar què va passar en aquell bar si no aconsegueix localitzar al testimoni.

El caballero oscuro Director: Cristopher Nolan Actors: Christian Bale, Gary Oldman, Heath Ledger

Amb l’ajut del tinent Jim Gordon i el nou i compromès fiscal del districte Harvey Dent, Batman es proposa destruir per sempre el crim organitzat a la ciutat de Gotham. Al principi el triumvirat resulta ser eficaç, per aviat es trobarà pres d’un incipient cervell criminal conegut com el Joker, que introdueix l’anarquia a Gotham i obliga al Cavaller Obscur a creuar encara més la fina línia que separa l’heroi del justicier.

PEL·LÍCULES EN DVD: 4 meses, 3 semanas, 2 días Amanecer: Parte I La Caza Heat Hostage Matrix El Método Piel de asno

ALTRES DVD David Bowie & Friends: Birthday celebration

DVD INFANTILS Dora la exploradora: ¡Explora la Tierra! Horton

Page 6: Butlletí de novetats i activitats del mes de maig 2012

LLIBRES PER A INFANTS En Boti Boti us recomana contes:

L’Illa de les 160 diferències

Maritxell Martí i Xavier Salomó Cruïlla

“ L’Estel i el Pol s’embarquen en una aventura extraordinària, en un viatge cap a una illa on tot té el

seu doble, com el joc de les diferències. Aixeca les sola- pes, busca les diferències ... i segueix les aventures!!”

Obre bé els ulls!! L’Arqueta dels rellotges Jordi Llavina Cruïlla “ Quan els fills li pregunten què és el primer que recorda, al pare li ve al cap la paraula AGOST, i tots aquells estius de quan era un nen i es divertia molt jugant a soldadets amb el seu cosí; i el veí que disparava amb una escopeta de balins; i l’arqueta misteriosa que contenia nou rellotges antics i estranys, ...”

No te’ l deixis escapar !!

Un Dia de la vida d’en Felip Marlot Joaquim Carbó

Barcanova “ Aquí teniu una altra aventura d’aquest pacífic detectiu que, per culpa de la crisi, es veu obligat a fer un viatge a Morvià per cobrar una factura pendent. Viurà situacions ben enre- vessades de les quals se’n sortirà gràcies al seu enginy.”´

Diversió garantida !!

I un llibre de coneixements: El Llibre de l’astronomia Ximo Cerdà Barcanova “ Aquest llibre pretén ser una guia als indrets més interessants, més desconeguts i més fascinants de l’univers” Imprescindible !!

Page 7: Butlletí de novetats i activitats del mes de maig 2012

Biblioteca Ramon Bosch de Noya Carrer Sant Pere, 36

08770 Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona)

Telèfon: 93 891 20 33 Fax: 93 891 17 02

a/e: [email protected]

www.bibliosantsadurni.blogspot.com

https://www.facebook.com/biblioteca.santsadurni

Organitzen:

HORARI:

Matins de dimarts a dissabtes de 10:00 a 14:00

Tardes de dilluns a divendres de 16:00 a 20:30