Butlletí de Novetats-Setembre 2010

1
TORNEM A L'ACTIVITAT I desprès de les vacances d'estiu... …En el mes de setembre tornem a l’activitat habitual i deixem un poc de costat el relax i el descans. Ens abellix fer moltes coses diferents, provar activitats noves, etc. Culturama ofereix un ampli ventall d’activitats, cursos, tallers, exposicions, conferències,… En la nostra pàgina web, teniu tota la informació, i si teniu algun dubte o suggeriment, vos podeu posar en contacte amb Culturama, a través de l’adreça electrònica o del telèfon. L'horari a partir de l'1 de setembre torna a ser de dilluns a divendres de 9,00 a 14,30 h. i de dilluns a dijous de 17,00 a 19,00 hores. més informació CURSOS Formació per als professors Del 5 al 9 de juliol, es va celebrar a Alacant, el curs Aplicacions didàctiques de recursos web 2.0dirigit a professors de Formació Professional de les famílies de “Serveis Socioculturals i a la Comunitat”, “Activitats Físiques i Esportives” i “Hosteleria i Turisme” que volien ampliar els seus coneixements amb l'objectiu de tenir més i millors recursos a l'hora de treballar amb els i les alumnes/as. El tècnic encarregat d'impartir aquest curs va ser el nostre company Juanjo Martín. Este mes de setembre, del 6 al 10, es realitzarà una segona edició, però en aquest cas en la ciutat de València, en la seu del CEFIRE. més informació TALLER Taller d'Oci Familiar El Taller d'Oci Familiar és un bon recurs per a oferir als ciutadans, perquè tinguen eines al seu abast i puguen organitzar-se tan bé com siga possible el seu temps lliure en família. El taller, a més, mostra nous recursos d'oci per a tota la família, i com trobar uns altres. A Benigànim es realitzarà aquest taller el pròxim 1 d'octubre, a la vesprada. més informació PREMI CULTURAMA Queden 30 dies Vos recordem que el termini per a la presentació dels Projectes per a optar al “Premi Culturama a la innovació en matèria de joventut” acaba el pròxim 30 de setembre de 2010. Si necessiteu resoldre algun dubte sobre el Premi, podeu consultar les Bases en la web, o contactar amb Culturama a través del telèfon 963 799 473 o el correu electrònic [email protected]. Molta sort!! més informació CULTURAMA S.L. - C/Santa Teresa, 11. 46920 Mislata - [email protected] Per donar-se de baixa del Butlletí, cal enviar un correu electrònic amb la paraula "baixa"

description

Butlletí mensual amb notícies interessants de l'àmbit sociocultural i recursos pràctics.

Transcript of Butlletí de Novetats-Setembre 2010

TORNEM A L'ACTIVITAT I desprès de les vacances d'estiu...

…En el mes de setembre tornem a l’activitat habitual i deixem un poc de costat el relax i el descans. Ens abellix fer moltes coses diferents, provar activitats noves, etc. Culturama ofereix un ampli ventall d’activitats, cursos, tallers, exposicions, conferències,… En la nostra pàgina web, teniu tota la informació, i si teniu algun dubte o suggeriment, vos podeu posar en contacte amb Culturama, a través de l’adreça electrònica o del telèfon. L'horari a partir de l'1 de setembre torna a ser de dilluns a divendres de 9,00 a 14,30 h. i de dilluns a dijous de 17,00 a 19,00 hores.

més informació

CURSOS Formació per als professors

Del 5 al 9 de juliol, es va celebrar a Alacant, el curs “ Aplicacions didàctiques de recursos web 2.0” dirigit a professors de Formació Professional de les famílies de “Serveis Socioculturals i a la Comunitat”, “ActivitatsFísiques i Esportives” i “Hosteleria i Turisme” que volien ampliar els seus coneixements amb l'objectiu de tenir més i millors recursos a l'hora de treballar amb els i les alumnes/as. El tècnic encarregat d'impartir aquest curs va ser el nostre company Juanjo Martín. Este mes de setembre, del 6 al 10, es realitzarà una segona edició, però en aquest cas en la ciutat de València, en la seu del CEFIRE.

més informació

TALLER Taller d'Oci Familiar

El Taller d'Oci Familiar és un bon recurs per a oferir als ciutadans, perquè tinguen eines al seu abast i puguen organitzar-se tan bé com siga possible el seu temps lliure en família. El taller, a més, mostra nous recursos d'oci per a tota la família, i com trobar uns altres. A Benigànim es realitzarà aquest taller el pròxim 1 d'octubre, a la vesprada.

més informació

PREMI CULTURAMA Queden 30 dies

Vos recordem que el terminiper a la presentació dels Projectes per a optar al “PremiCulturama a la innovació en matèria de joventut” acaba el pròxim 30 de setembre de 2010. Si necessiteu resoldre algun dubte sobre el Premi, podeu consultar les Bases en la web, o contactar amb Culturama a través del telèfon 963 799 473 o el correu electrònic [email protected]. Molta sort!!

més informació

CULTURAMA S.L. - C/Santa Teresa, 11. 46920 Mislata - [email protected]

Per donar-se de baixa del Butlletí, cal enviar un correu electrònic amb la paraula "baixa"