Convocatòria i ordre del dia ple 22 09 2016

1
CONVOCATÒRIA I ORDRE DEL DIA DEL PLE A CELEBRAR EL PROPER DIJOUS DIA 22 DE SETEMBRE DE 2016. Sr./Sra., Per la present em plau convocar-vos a la sessió ordinària que ha de celebrar el Ple d’aquest Ajuntament el proper dijous, 22 de setembre de 2016, a les 20:30 hores del vespre a la sala de Plens de l’Ajuntament amb el següent ordre del dia: 1. Aprovació de l'acta de la sessió plenària ordinària celebrada el 15 de juliol de 2016. 2. Conveni Adhesió Tarifa Plana SGAE 3. Conveni de col·laboració entre el Servei Català de Trànsit sobre l'assumpció de les facultats de denúncia i sanció per infraccions a normes de circulació en vies urbanes. 4. Modificació de les Bases per a la concessió d’ajuts a les famílies per la realització d’activitats esportives, casals, colònies i sortides escolars. 5. Aprovació definitiva Pla de millora urbana PMU-4 Cal Pepas. 6. Aprovació definitiva Modificació puntual POUM – PMU4 Cal Pepas. 7. Addenda al contracte de concessió del local del Casal municipal per a la instal·lació d’un centre social, cultural, d’integració i convivència intergeneracional i bar. 8. Verificació del Text Refós sobre la Modificació puntual POUM - PAU-3 “La Guàrdia Nord” 9. Verificació del Text Refós sobre la Modificació puntual POUM – Adequació zona verda del carrer Montcau,9 10. Informe sobre el compliments dels terminis per operacions comercials del període mig de pagament als proveïdors del primer i segon trimestre del 2016. 11. Moció en defensa de la qualitat del nostre entorn en un delicte mediambiental i risc per a la salut públic, a la Colònia Clarassó de Monistrol de Calders. 12. Donar compte i aprovació de les resolucions de l’alcalde. 13. Precs i peguntes. Calders, 15 de setembre de 2016. L’ALCALDE, Eduard Sànchez Campoy

Transcript of Convocatòria i ordre del dia ple 22 09 2016

Page 1: Convocatòria i ordre del dia ple 22 09 2016

CONVOCATÒRIA I ORDRE DEL DIA DEL PLE

A CELEBRAR EL PROPER DIJOUS DIA 22 DE SETEMBRE DE 2 016.

Sr./Sra., Per la present em plau convocar-vos a la sessió ordinària que ha de celebrar el Ple d’aquest Ajuntament el proper dijous, 22 de setembre de 2016 , a les 20:30 hores del vespre a la sala de Plens de l’Ajuntament amb el següent ordre del dia:

1. Aprovació de l'acta de la sessió plenària ordinària celebrada el 15 de juliol de 2016.

2. Conveni Adhesió Tarifa Plana SGAE 3. Conveni de col·laboració entre el Servei Català de Trànsit sobre l'assumpció de

les facultats de denúncia i sanció per infraccions a normes de circulació en vies urbanes.

4. Modificació de les Bases per a la concessió d’ajuts a les famílies per la realització d’activitats esportives, casals, colònies i sortides escolars.

5. Aprovació definitiva Pla de millora urbana PMU-4 Cal Pepas. 6. Aprovació definitiva Modificació puntual POUM – PMU4 Cal Pepas. 7. Addenda al contracte de concessió del local del Casal municipal per a la

instal·lació d’un centre social, cultural, d’integració i convivència intergeneracional i bar.

8. Verificació del Text Refós sobre la Modificació puntual POUM - PAU-3 “La Guàrdia Nord”

9. Verificació del Text Refós sobre la Modificació puntual POUM – Adequació zona verda del carrer Montcau,9

10. Informe sobre el compliments dels terminis per operacions comercials del període mig de pagament als proveïdors del primer i segon trimestre del 2016.

11. Moció en defensa de la qualitat del nostre entorn en un delicte mediambiental i risc per a la salut públic, a la Colònia Clarassó de Monistrol de Calders.

12. Donar compte i aprovació de les resolucions de l’alcalde. 13. Precs i peguntes.

Calders, 15 de setembre de 2016. L’ALCALDE, Eduard Sànchez Campoy