Dossier warclubs 2014

28
Diumenge 6 de juliol de 2014 Sant Feliu de Pallerols (La Garrotxa) Diumenge 6 de juliol de 2014 Sant Feliu de Pallerols (La Garrotxa) www.warclubs.cat Mitja marató de muntanya a peu per equips 2a edició DOSSIER DE CURSA

description

 

Transcript of Dossier warclubs 2014

Page 1: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN.

Diu

men

ge 6

de

julio

l de

2014

San

t Fe

liu d

e Pa

llero

ls (

La G

arro

txa)

Diu

men

ge 6

de

julio

l de

2014

San

t Fe

liu d

e Pa

llero

ls (

La G

arro

txa)

www.warclubs.catMitja marató de muntanya a peu per equips

2a edició

DOSSIER DE CURSA

Page 2: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN.

Page 3: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN.Index

La cursa _____________________________ 5

Premis ______________________________ 9

Localització __________________________ 10

Recorregut ___________________________ 11

Obsequis _____________________________ 15

Activitats _____________________________ 16

Sortejos _____________________________ 17

Xarxes socials ________________________ 18

Anucis premsa ________________________ 20

Organització __________________________ 21

Crèdits _______________________________ 22

Patrocini i col·laboració _______________ 23

Galeria fotogràfica 2013 _______________ 25

Page 4: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN.

Page 5: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN.

1.- Descripció general

1.1 Es tracta d’una prova del tipus cursa de muntanya a peu, per equips amb un mínim de tres, i un màxim de cinc corredors, on els participants han de recórrer la totalitat del circuit marcat per camins de muntanya i amb el mínim temps possible.

1.2 Es marcarà un recorregut a determinar, el qual es donarà a conèixer uns dies abans de la competició.

1.3 La carrera es desenvoluparà d’acord amb aquest reglament i segons les normes que fan re-ferència a la protecció del entorn i el medi natural. El fet de formalitzar la inscripció compromet als equips a acceptar aquest reglament.

2.- Condicions de participació

2.1 La carrera està establerta a qualsevol persona major de 18 anys. Els menors de 18 anys hauran d’aportar a l’organització de la cursa una autorització dels pares o tutors a l’hora de fer la inscripció.

2.2 Sense arribar a ser un expert amb activitats de la natura, si s’ha de tenir un mínim coneixe-ment de la prova i condicions físiques per realitzar-les, sota la pròpia responsabilitat dels par-ticipants. Per tant, qualsevol corredor competeix sota la seva responsabilitat, a l’hora eximeix totalment a l’organització de qualsevol negligència o accident causat per no seguir les indicacions dels organitzadors.

2.3 Serà obligatori per a tots els corredors estar en possessió de la llicencia federativa o contrac-tar l’assegurança d’un dia que facilitarà la mateixa organització, per tal de cobrir els accidents o lesions que es puguin ocasionar en el transcurs de la prova. Cada corredor és responsable de saber si la seva assegurança li cobreix l’activitat.

3.- Descarrega de responsabilitats

3.1 L’organització no es farà responsable de cap dany o perjudici, que la carrera pugui ocasionar al material dels participants.

3.2 Pel sol fet de participar s’accepta el present reglament. Tots aquells aspectes que siguin d’interpretació ambigua, quedaran sostinguts a la decisió de la organització, i aquesta serà inapel·lable.

La cursa

Page 6: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN. 4.- Condicions generals

4.1 Els equips.

4.1.1 Els equips estaran formats per un mínim de tres, i un màxim de cinc corredors. Es participa en una única categoria sense distinció d’edats o sexes.

- Els equips poden ser masculins, femenins o mixtes i tots puntuaran a la mateixa categoria.- Cada minut es donarà la sortida a un equip.- Els membres de cada equip han de sortir junts però no cal que corrin ni entrin junts. Poden fer tàctica d’equip, córrer junts o anar buscar millor temps individual de cada component.- Al final de la cursa se sumaran els temps dels tres millors classificats de cada equip, és a dir, si són tres components se sumarà els temps dels tres, però si l’equip és de 5 nomes és computarà els tres millors temps dels 5 components, poden així tenir oportunitat de retirar-se dos, fer tàctica d’equip etc..- En diferents punts del recorregut hi haurà controls de pas que comprovaran que ningú retalli o escurci el circuit.- Cada equip ha de tenir un nom, que en el moment de fer l’inscripció s’ha de donar juntament amb el nom i cognoms de la totalitat dels components.- Cada equip haurà de portar el mateix equipament, mínim la samarreta.

4.1.2 Qualsevol equip en el qual es retiri un competidor, voluntàriament o per lesió, podrà con-tinuar la competició sempre que com a mínim estigui composat de tres o més corredors, si no poden puntuar tres corredors, l’equip no podrà optar a cap premi ni classificació.

4.1.3. Participació individual:En cap cas es permetrà participar a la prova de forma individual.

5.- Serveis facilitats per la organització

5.1 Dins de la quota d’inscripció hi ha inclòs els següents serveis:- Assistència de primers auxilis.- Avituallaments puntuals.- Seguretat i logística de la carrera.- Esmorzar i begudes a l’arribada- Obsequi a tots els participants- Zona de lavabos, vestidors, dutxes- Espai habilitat (prèvia confirmació) per poder instal·lar carpes en el lloc de competició per poder-se preparar.- Foto d’equip

- Premis en metàl·lic als primers classificats

Categoria general:

1er equip classificat: 500 euros 2on equip classificat: 300 euros 3er equip classificat: 200 euros 4t equip classificat: pernil i vi 5è equip classificat: obsaqui Marea

Categoria femenina:

1er equip classificat: 300 euros

2on equip classificat: Obsequi Demiim

- PREMI al millor temps individual absolut que superi el de l’any passat.

Page 7: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN.6.- Competició

6.1 Aspectes generals.- Qualsevol consulta o dubte respecte a la prova, es farà abans d’iniciar-la a la direcció de la carrera- No s’admetran reclamacions per falta d’informació o desconeixement de la mateixa.

6.2 Sortida.- Tots els equips tindran que estar al punt de sortida a l’hora i lloc establert per l’organització.- L’hora de sortida de cada equip la donarà l’organització en el moment de recollir els dorsals.- No es donarà la sortida a cap equip que no estigui complet.- Els corredors hauran d’estar en un recinte delimitat 5 minuts abans del torn de sortida- Si en el moment de la sortida falta un membre de l’equip, aquest quedarà automàticament des-qualificat.

6.3 Control de pas.- Son punts de pas obligatori i seran distribuïts de forma aleatòria en diferents punts del recorre-gut.- Es obligatori fer el circuit marcat per la prova, qualsevol participant que surti del recorregut serà eliminat així com la resta de l’equip en el qual participa.- L’equip que no passi en la seva totalitat per un control de pas quedarà desqualificat.

6.4 Dorsals.- Els participants estan obligats a portar el dorsal facilitat per l’organització. Aquest es portarà en un lloc visible a la part davantera (pit) durant tota la prova i no es podrà doblegar ni retallar.- La pèrdua del dorsal o del xip tindrà les conseqüències d’expulsió. Excepte que l’organització pugi comprovar d’alguna manera que s’ha realitzat el sector, quedant aquesta comprovació sota el criteri de la organització.

6.5 Cronometratge.- El temps es comptabilitzarà en hores – minuts – segons des del moment en que es dona la sorti-da, fins el moment de l’arribada.

6.6 Classificació.- Guanyarà la prova l’equip que sumi menys temps.- El resultat de cada equip serà la suma del tres millors components del equip.- Només s’estableix una classificació per a tots els participants.- Davant de qualsevol dubte, la decisió final de l’organització serà inapel·lable.

6.7 Abandonaments.- Si un participant ha d’abandonar la competició, s’haurà d’avisar a l’organització amb la major rapidesa possible.

7.- Retirades, penalitzacions i desqualificacions.

7.1 L’organització no deixarà sortir a un equip que no tingui la totalitat dels seus components en el moment de la sortida.

7.2 Els equips poden ser desqualificats per les següents raons:- Deixar escombraries fora dels llocs habilitats.- No respectar les instruccions de seguretat.- No ajudar a un altre equip que es trobi amb dificultats i que suposi un risc per la seva integritat física.- Qualsevol equip que mostri una conducta despectiva en vers els altres participants i/o qualsevol membre de l’organització.- Manipular els dorsals i/o no portar-los visibles en tot moment.- Manipular valises o senyalitzacions deixades per l’organització.- Ser sorpresos realitzant qualsevol acte no ètic i/o antireglamentari amb respecte a la filosofia de la cursa.- No passar per algun punt de control del recorregut.- Pèrdua del xip.

Page 8: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN. - Cometre una FALTA GREU: posar en perill potencial a l’organització o als propis corredors del

mateix equip o altres equips.- Utilitzar qualsevol mitja de transport.- Falsificació de dades personals dels corredors i/o substitució d’algun corredor en carrera.

8.- Seguretat, medi ambient i esportivitat

8.1 Els equips i participants s’hauran de comprometre durant la carrera i fora d’ella de manera esportiva i educada, no tolerant cap comportament conflictiu i/o incívic.

8.2 No llençar ni abandonar escombraries, fent-se responsable cada equip de les seves pròpies escombraries.

8.3 S’han de respectar les propietats privades, prats i camps de conreu, així com als seus propie-taris, i qualsevol persona que pugui fer us dels camins utilitzats per la cursa.

8.4 Tots els participants tenen l’obligació de seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització i dels jutges de la cursa.

8.5 L’ incompliment d’alguna d’aquestes normes serà motiu de penalització.

9.- Publicitat i drets d’imatge.

Tots els equips inscrits així com els corredors, pel sol fet d’estar inscrits, accepten que l’organització tingui els drets d’imatge de la competició i cedeixen als organitzadors totes les imatges amb que poden veure’s implicats. Aquests drets podran ser utilitzats per l’organització per a fins comercials i publicitaris sense haver de demanar consentiment a les persones implica-des.Així mateix, l’organització aplicarà la Llei de Protecció de Dades vigent.El present reglament podrà ser ampliat o variat per l’organització durant el transcurs de la prova.

Page 9: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN.

Aquests són els importants premis per als primers classificats, a més tots els participants comptaran per als diferents sortejos d’interessants regals.

Categoria general:

1er equip classificat: 500 euros

2on equip classificat: 300 euros

3er equip classificat: 200 euros

4t equip classificat: Pernil i vi

5è equip classificat: Obsequi Marea

Categoria femenina:

1er equip classificat: 300 euros

2on equip classificat: Obsequi Demiim

- Premi de 100 euros pel millor temps per equip que superi el record de l’any passat.

Premis

Page 10: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN. Localització

Sant Feliu de Pallerols situat a la oomarca de La Garrotxa (Girona)

Accés per la carretera C-63

Podeu consultar la web www.santfeliudepallerols.cat per allotjament i els serveis que necessiteu.

Coordenades Easting Northing UTM31N - ETRS89 459355.8 4658654.3 UTM31N - ED50 459449.2 4658858.7Geogràfica - ETRS89 * 2.508625 42.078909* A efectes pràctics, els sistemes de referència ETRS89 i WGS84, es poden considerar equivalents.

Page 11: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN.

El recorregut de l’edició del 2014 serà el mateix de l’any passat. Creiem que és el circuit ideal per fer una mitja de muntanya, els més forts poden córrer pràcticament el 100 % dels 21 km. i la resta han de caminar en algun tram tècnic però sense dificultat, on la pendent és més pronunciada.

Recorregut

Page 12: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN. Gran part dels camins i corriols estan coberts de vegetació, que ofereix una

ombra molt preuada si el dia és calorós. Recordeu que transcorre en la seva totalitat per el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, cosa que garanteix l’espectacularitat dels paisatges, camins, corriols, torrents, fagedes, alzinars, rouredes, etc.

Page 13: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN.Al llarg del recorregut trobareu 5 avituallaments i el de l’arribada, un més

que l’any passat. A cada punt hi haurà aigua, beguda isotònica, Cola, Fanta, plàtan, taronges, fruits secs, gominoles, etc. A més en alguns d’aquests punts estratègics, tindran aigua a raig per poder-se refrescar, igual que l’any passat.

Page 14: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN. No cal dir que hi haurà controls de pas distribuïts estratègicament al llarg del

recorregut, el fet de saltar-se un d’aquests controls serà motiu de desqualificació.

Page 15: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN.Obsequis

Per a tots els equips incrits disposen d’un lot d’obsequis de marques col·laboradores i sorteig de regals entre tots els participants.

Page 16: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN. Activitats

Per als corrediors hi ha carpes amb servei de massatge de recuperació a càrrec de Sananda, escola gironina de teràpies naturals i la col·laboració de Kyrocream.

Activitats per als participants i acompanyants:

Es disposa d’un globus aerostàtic que farà vols captius, passejades amb burros per l’entorn, castell inflable per als petits, accés a la piscina “La Ponderosa” i altres activitats.

Page 17: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN.Sortejos

A part dels premis es fan sortejos de marques i establiments col·laboradors enntre tots els participants.

Page 18: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN. Xarxes socials

Warclubs disposa d’un compte a les xarxes socials de Twitter i Facebook amb més de 1.700 seguidors.

Warclubs Run

@warclubs_run

Page 19: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN.

Page 20: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN.

Anuncis

1a Mitja marató de muntanya a peu per equipsDiumenge 7 de juliol de 2013

Sant Feliu de Pallerols (La Garrotxa)Informació i inscripcions:

www.warclubs.cat

Forma un equip de 3 a 5 companys/es, vine i gaudeix d'aquesta cursa en el marc natural de la Vall d'Hostoles a la comarca de La Garrotxa.

Forma un equip de 3 a 5 companys/es, vine i gaudeix d'aquesta cursa en el marc natural de la Vall d'Hostoles a la comarca de La Garrotxa.

Sortejos de magnífics

regals per a tots els

participants

Importants premis en

metàl·lic per als primersclassificats

Diverses activitats

lúdiques per a tothom

Col·labora:

Warclubs s’anuncia als principals portals i webs dedicats al runing amb enllaços a la pròpia web, així com a la premsa esportiva.

Page 21: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN.Organització

Skaldabecs és una entitat de Sant Feliu de Pallerols, que sense ànim de lucre, té per objectiu la promoció i el foment de l’esport de muntanya com a mitjà per donar a conèixer la natura i cultura de la nostra terra.

Ho fem a través de l’organització des de fa 20 anys de la Pedalada Btt Santa Llú-cia i darrerament de la Warclubs-Run.

Alguns membres del grup, a més de pedalar també solem sortir a córrer a peu i participem en curses de muntanya, és per això que ens vam decidir a muntar la Warclubs, i com que volíem fer alguna cosa diferent al que acostumem a trobar a les curses de cada cap de setmana, se’ns va ocórrer fer una cursa per equips.

Pensem que és una altre manera de participar a una cursa. Fent equip amb els amics estrenyem els lligams, fomentem les relacions així com el treball i l’esforç compartit.

Afortunadament els Skaldabecs no estem sols, quan fa falta comptem amb la col·laboració de moltíssima gent, amics, familiars, organitzadors d’altres cur-ses del nostre poble i dels pobles veïns, etc. que desinteressadament ens aju-den en tot el que faci falta. Des d’aquí agraïm l’esforç que fan tots aquests col·laboradors.

Page 22: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN. Crèdits

Organitzador:

Amb el suport de:

Col·laboradors

Proveïdors

Page 23: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN.

Proposta de patrocini i col·laboració

S’ofereix a les empreses, comerços o marques la possibilitat de convertir-se en patrocinadors o col·laboradors de l’esdeveniment aconseguint una presència destacada de la seva marca en aquest esdeveniment esportiu.

Per ser patrocinador cal realitzar una aportació econòmica de 300 euros.

L’empresa obté els següents avantatges de visibilitat:

- Possibilitat d’instal·lar elements promocionals el dia de la cursa: arc inflable, banderoles, tanques, etc.

- Inserció del logotip com empresa patrocinadora en tots els suports comunicatius de la cursa: web, dossier de premsa, flyers, photocall, roll up... També la seva impressió a la samarreta d’obsequi als participants.

- Menció del patrocini el dia de la cursa per part del speaker durant la cursa i l’acte de lliurament de premis.

- Possibilitat d’incloure materials publicitaris o merchandaising a la bossa que es repartirà el dia de la cursa a tots els participants així com disposar d’un espai per a promocionar la seva marca durant el transcurs de la carrera.

- Difusió global de la seva marca a les xarxes socials amb més de 1.700 seguidors de Facebook i Twitter, a mitjans locals i digitals, anunci en premsa.

Proposta als col·laboradors

S’ofereix a les empreses, comerços o marques la possibilitat de convertir-se en col·laboradors de l’esdeveniment aconseguint una presència de la seva marca en aquest esdeveniment esportiu.

Per ser col·laborador ha de realitzar una aportació en espècies, permisos, seguretat, material, personal, voluntariat,...

L’empresa obté els següents avantatges de visibilitat:

- Inserció del logotip com empresa col·laboradora en els suports comunicatius de la cursa: web, dossier de premsa.

- Menció de la col·laboració el dia de la cursa per part del speaker durant la cursa.

- Possibilitat d’incloure materials publicitaris o merchandaising a la bossa que es repartirà el dia de la cursa a tots els participants així com disposar d’un espai per a promocionar la seva marca durant el transcurs de la carrera.

- Difusió global de la seva marca a les xarxes socials amb més de 1.700 seguidors de Facebook i Twitter

Proposta patrocinador dorsal

S’ofereix a les empreses, comerços o marques la imatge principal al dorsal de tots el corredors: Inversió a definir segons la quantitat de dorsals (0,60 euros/dorsal).

Proposta patrocinador camiseta

S’ofereix a les empreses, comerços o marques la impressió en un lloc destacat de la seva mar-ca a les samarretes que s’obsequiaran a tots els participants. Inversió: 150 euros.

Patrocini i col·laboració

Page 24: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN.

Page 25: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN.Galeria fotogràfica 2013

Page 26: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN.

Page 27: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN.

Page 28: Dossier warclubs 2014

WarCluBs.

RUN.

Sant Feliu de PallerolsLa Garrotxa (Girona)[email protected]

Tel: 619 572 290