Full 1 De simulacres i obsessions 2011

2
De simulacres i obsessions és una exposició sobre la necessitat de la mirada distant, una reflexió al voltant de la vida quotidiana i els seus mitjans de representació. Sobre la repetició d’actes que fan que la rutina s’instali a les nostres vides, però també sobre aquelles coses que fan que aquesta mateixa rutina deixi de ser-ho.

description

és una exposició sobre la necessitat de la mirada distant, una reflexió al voltant de la vida quotidiana i els seus mitjans de representació. Sobre la repetició d’actes que fan que la rutina s’instal∙li a les nostres vides, però també sobre aquelles coses que fan que aquesta mateixa rutina deixi de ser­ho. www.gloriagimenez.es [email protected]

Transcript of Full 1 De simulacres i obsessions 2011

Page 1: Full 1 De simulacres i obsessions 2011

De simulacres i obsessions és una exposició sobre la necessitat de la mirada distant, una reflexió al voltant de la vida quotidiana i els seus mitjans de representació. Sobre la repetició d’actes que fan que la rutina s’instal·li a les nostres vides, però també sobre aquelles coses que fan que aquesta mateixa rutina deixi de ser-ho.

www.gloriagimenez.es