Thais Miguel Turón autora cartell - FM 2009

1
Cubelles 2009 8 Thais Miguel Turón, artista plàstica, nascuda a Barcelona el 27 de febrer de 1979. Comença els seus estudis d’art a l’escola Massana l’any 1999, en les especialitats d’escultura i procediments pictòrics. Col·labora i s’ha es desenvolupa en diferents ta- llers d’art de manera autodidacta. L’any 2003 fa un curs a l”Escola Forma” en les especialitats de cerà- mica, escultura i pintura. Durant aquest mateix any col·labora amb Lluís Llongueras com a ajudant d’escultura, participant en la creació d’escultures figuratives i abstractes i realitzant collages promocionals per a jornades. També col·labora amb l’empresa de disseny, art i publicitat “infocreadors, SL” fent treballs espe- cífics de disseny i il·lustració. L’any 2004 forma part del col·lectiu “Joves Creadors del Baix Penedès”, un grup de joves amb diferents in- quietuds artístiques que participen en diversos projectes a la comarca, acompanyant les seves exposicions amb performance creatives. També treballa com a suport a la direcció artística amb Javier de las Muelas, empresari de diversos esta- bliments relacionats amb l’hostaleria a Barcelona per a mobilitzar diferents obres d’art per els seus locals. L’any 2005 treballa com a assis- tent per a “Infocreadors”, al costat de Xavier Millán, portant el planning d’espectacles de música, dansa i poesia del Restaurant & Bar de co- pes “Quatre de Vuit”: L’any 2006 és seleccionada per a realitzar pràctiques en la Galeria d’art Kunsthaus 414. Ha participat en diverses exposi- cions col·lectives i “Luz de Perú” és la seva primera exposició individual, una mostra gestada en el seu periple per Perú durant l’any 2007. Thais Miguel Turón Autora Cartell 2009

description

 

Transcript of Thais Miguel Turón autora cartell - FM 2009

Page 1: Thais Miguel Turón autora cartell - FM 2009

Cubelles 2009

8

Thais Miguel Turón, artista plàstica, nascuda a Barcelona el 27 de febrer de 1979. Comença els seus estudis d’art a l’escola Massana l’any 1999, en les especialitats d’escultura i procediments pictòrics. Col·labora i s’ha es desenvolupa en diferents ta-llers d’art de manera autodidacta.

L’any 2003 fa un curs a l”Escola Forma” en les especialitats de cerà-mica, escultura i pintura. Durant aquest mateix any col·labora amb Lluís Llongueras com a ajudant d’escultura, participant en la creació d’escultures figuratives i abstractes i realitzant collages promocionals per a jornades. També col·labora amb l’empresa de disseny, art i publicitat “infocreadors, SL” fent treballs espe-cífics de disseny i il·lustració.

L’any 2004 forma part del col·lectiu “Joves Creadors del Baix Penedès”, un grup de joves amb diferents in-quietuds artístiques que participen en diversos projectes a la comarca, acompanyant les seves exposicions amb performance creatives.

També treballa com a suport a la direcció artística amb Javier de las Muelas, empresari de diversos esta-bliments relacionats amb l’hostaleria a Barcelona per a mobilitzar diferents obres d’art per els seus locals.

L’any 2005 treballa com a assis-tent per a “Infocreadors”, al costat de Xavier Millán, portant el planning d’espectacles de música, dansa i poesia del Restaurant & Bar de co-pes “Quatre de Vuit”:

L’any 2006 és seleccionada per a realitzar pràctiques en la Galeria d’art Kunsthaus 414.

Ha participat en diverses exposi-cions col·lectives i “Luz de Perú” és la seva primera exposició individual, una mostra gestada en el seu periple per Perú durant l’any 2007.

Thais Miguel TurónAutora Cartell 2009