Viquilletra 2012

download Viquilletra 2012

If you can't read please download the document

Transcript of Viquilletra 2012

Light Blue Shapes

Nom del grup: Els Teixidors

Membres del grup: Adrin Gasulla, Claudi Sol, Pablo Luna, Marina Habas

L'Ocell de Foc

Activitat

L'activitat que farem ser la vida oculta d'un personatge, l'Ocell de Foc, el protagonista d'aquesta histria. Com que la vida de L'Ocell ja s oculta i molt complicada, el que hem fet s imaginar-nos amb dibuixos la histria.

Ocell de Foc

El seu pare biolgic es diu Aicart de Carcassona, va ser un fams trobador. En honor al seu pare, el nom real de l'Ocell de Foc s Aicart. La seva famlia podria haver estat una colla de joglars i trobadors que anaven de castell en castell per poder guanyar-se un sou.

Quan era molt petit els seus pares van morir en la croada contra els ctars. L'Ocell de Foc es va quedar orfe, i la joglaressa Matilde, amb la colla del Cec de Cabrera, el va acollir. La joglaressa va cuidar-lo com una mare. La seva infncia va ser feli, per diferent. No va anar a escola, per el van educar per ser un bon joglar: li van ensenyar msica i poesia.

Tot va anar b fins que l'Ocell va comenar a preguntar qui era, d'on venia, qui era la seva famlia... I les coses es van comenar a complicar. Tots aquells sentiments els va transformar en poemes que van anar arribant a tota la gent dels pobles.

A poc a poc va anar descobrint qui era, totes les preguntes es van anar resolent.I llavors...

Si voleu saber el final d'aquesta histria haureu de llegir el llibre! Feu-ho i no us decebr!