Les Meves Aficions

Post on 23-Jan-2017

227 views 0 download

Transcript of Les Meves Aficions

LES MEVES AFICIONS

...Tenis...Jugo a tenis des de que sóc molt petita, tota la meva família per part de pare practica el tennis, el meu avi era entrenador i ara ho es el meu tiet, el meu pare era el germà que jugava més bé però com ara te mal a la cama ja no pot jugar.

La meva tieta és una fanàtica del tennis, es passa hores hi hores a dins de les pistes. I la altre casi bé també.

Jo entreno dos dies per setmana al Club Tennis Olesa d’Olesa de Montserrat, sent-se contar els caps de setmana que pujo a jugar amb un parell d’amics.

A l’estiu vaig a Snt. Celoni al club d tennis del meu tiet i passo un parell de setmanes per que m’entreni ell. És esgotador!!

...EL Cau...

Cada dissabte vaig al cau d’Olesa i passo allà la tarda de 5h – 7h

M’agrada molt perquè preparem diferents activitats com per exemple, la que estem fent en aquests moments es preparar un teatre i unes activitats per anar per diferents pobles i recaptar diners pels nens pobres.

Cada més fem una excursió, tan pot ser per muntanya, pobles o platja. Per l’estiu fem una travessa d’uns 9 dies i estem per allà la muntanya i els últims dies ens quedem al poble, i aquest any podem triar anar fora de Catalunya, Podem anar per tot Europa.

...ESPORTS DE RISC...M’encanten ens esports de risc, de moment només he aconseguit que els meus peres em deixin fer barranquisme, escalar i tirar-se pels arbres que no se com es diu i fer ràfting.

El meu somni és fer paracaigudisme, puenting, tirar-me des d’un avió... M’encanta l’adrenalina, la sensació que notes a la panxa és el millor.

...L’ORDINADOR...M’agrada moltíssim estar a l’ordinador, ja pot ser, parlar pel Messenger, veure vídeos pel Youtube, estar al Facebook...

És dels aparells que a casa utilitzo més.

...VIATJAR...M’agrada moltíssim viatjar per llocs nous, descobrir petits llocs del món i aprendre coses noves d’altres països, ja pot ser culturalment o el tipus d’aliments.

De moment, el lloc més llunyà que e anat a estat a Nepal, quan vaig anar a buscar la meu germà.

Es increïble, tinc moltes ganes de tornar anar, perquè era molt petita quan i vaig anar, però haig d’esperar a que el Pau sigui una mica més gran per que ell o pugui gaudir tan com jo.

Amb el CAU a la travessa de cada estiu anem a descobrir parts de muntanyes de diferents països que no tothom sap que existeixen, ja que quan pensen amb viatjar pensem amb una poble o una ciutat determinada.