STO - DIPTIC - OK - DIPTIC - OK L.pdf · 2014-12-29 · STO - DIPTIC - OK.indd 1-2 13/12/12 09:17....

Post on 27-Jul-2020

3 views 0 download

Transcript of STO - DIPTIC - OK - DIPTIC - OK L.pdf · 2014-12-29 · STO - DIPTIC - OK.indd 1-2 13/12/12 09:17....

STO - DIPTIC - OK.indd 1-2 13/12/12 09:17

La Cuina de Sant Tomàs neix a partir de l’experiència de molts anys de servei de cuina i menjador en l’àmbit escolar i de l’atenció a les persones.

Aquest bagatge ens ha permès oferir-vos el nou servei de La Cuina de Sant Tomàs.

La nostra cuina disposa de:

500 m2 d’instal·lacions

Assessorament i seguiment per part de nutricionistes, per arribar a diferents línies de menús especials:

-Línia de dieta equilibrada-Línia de dieta astringent-Línia de dieta hipocalòrica-Línia de dieta sense sal-Línia d’aliments triturats-Línia de dieta sense gluten-Línia personalitzada, segons la necessitat de cada persona-Línia de dieta amb productes ecològics i de proximitat

Seguretat alimentària:

-Control de qualitat complet amb control microbiològic-Control de proveïdors-Traçabilitat-Anàlisi de perills i punts crítics-Vehicles especials de transport d’aliments

Els serveis que oferim són:

Cuina central per a col·lectivitatsGestió de cuines externesServei d’àpats

La Cuina de Sant Tomàs és la nova línia d’activitat de l’Associació Sant Tomàs, entitat sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública, on la major part dels seus treballadors són persones amb discapacitat intel·lectual, però també amb altres tipus de discapacitat.

L’objectiu de la Cuina de Sant tomàs és tenir cura d’una alimentació saludable i de qualitat, adaptada a les necessitats específiques de cada client amb un servei propi de distribució. Elaborem receptes sanes i equilibrades amb productes frescos i naturals.

Ens avala una dilatada experiència en el servei de menjador als usuaris i treballadors dels diferents centres d’activitat de l’Associació Sant Tomàs. Comptem amb unes modernes i àmplies instal·lacions, les millors primeres matèries, uns professionals altament qualificats i el compliment estricte dels estàndars de qualitat i la normativa vigent en matèria de seguretat alimentària.

És per tot això que podem garantir un servei adaptat, àgil i de qualitat.

Amb la Cuina de Sant Tomàs, el plat a taula.

Sant Tomàs,gent molt capaç

La Cuina deSant Tomàs

STO - DIPTIC - OK.indd 3-4 13/12/12 09:17