12/08 · 22h PAVVLA, EL PETIT DE CAL ERIL I MISHIMA...

2
12/08 · 22h PAVVLA, EL PETIT DE CAL ERIL I MISHIMA Coneguda per la seva faceta d’actriu a la sèrie de TV3 La Rie- ra, PAVVLA és el projecte musical de Paula Jornet (Sant Cugat, 1996). Amb un sol disc al mercat “Creatures”, la veu de la Pavvla ha captivat més enllà del nostre territori, amb les actuacions al prestigiós festival americà SXSW i a festivals nacionals com el Primavera Sound. El Petit de Cal Eril és aquell músic de Guissona que des de fa un temps ens emociona i ens sorprèn a parts iguals. El seu nou disc, “La força” parla de coses que no es poden dir ni es poden veure. Transita per paisatges dolçament fantasmagò- rics, alhora confortables i inquietants. Tot el disc està presidit pel misteri, i poc a poc ens va donant claus que tant aviat condueixen a la resolució com ens obren nous enigmes. Per aquest projecte, Joan Pons va enrolar en l’aventura el produc- tor i multiinstrumentista Jordi Matas i els habituals Dani Co- mas (baix), Ildefons Alonso (bateria) i Artur Tort (teclats). Mishima és un grup de pop creat a Barcelona el 1999. Al llarg dels anys, han aconseguit ser reconeixibles en totes les se- ves publicacions: melancolia lluminosa i romanticisme elec- trònic. I han sabut evolucionar trobant l’equilibri entre sonar conservadors i prendre riscos. Aquest 2018 presentaran el seu vuitè disc, potser el més adult i brillant. El grup està for- mat per: David Carabén, Marc Lloret, Dani Vega, Alfons Serra i Xavi Caparrós. Aquest estiu també formen part de cartells tan importants com el Primavera Sound i el Vida Festival. POP DEL 22 DE JULIOL AL 12 D’AGOST CASTELL DE CALONGE www.interludi.cat Venda d’entrades Ho organitza: Amb el suport: Hi col·labora: DISSENY GRÀFIC www.atrapalo.com Sa Pubilla - Calonge Llibreria Dalmau - St. Antoni de Calonge

Transcript of 12/08 · 22h PAVVLA, EL PETIT DE CAL ERIL I MISHIMA...

Page 1: 12/08 · 22h PAVVLA, EL PETIT DE CAL ERIL I MISHIMA Ocultura.calonge.cat/images/cultura/programa_interludi2017.pdf · MIKE KANAN QUARTET Diuen els experts que per cuinar un bon plat

12/08 · 22hPAVVLA, EL PETIT DE CAL ERIL I MISHIMA

Coneguda per la seva faceta d’actriu a la sèrie de TV3 La Rie-ra, PAVVLA és el projecte musical de Paula Jornet (Sant Cugat, 1996). Amb un sol disc al mercat “Creatures”, la veu de la Pavvla ha captivat més enllà del nostre territori, amb les actuacions al prestigiós festival americà SXSW i a festivals nacionals com el Primavera Sound.

El Petit de Cal Eril és aquell músic de Guissona que des de fa un temps ens emociona i ens sorprèn a parts iguals. El seu nou disc, “La força” parla de coses que no es poden dir ni es poden veure. Transita per paisatges dolçament fantasmagò-rics, alhora confortables i inquietants. Tot el disc està presidit pel misteri, i poc a poc ens va donant claus que tant aviat condueixen a la resolució com ens obren nous enigmes. Per aquest projecte, Joan Pons va enrolar en l’aventura el produc-tor i multiinstrumentista Jordi Matas i els habituals Dani Co-mas (baix), Ildefons Alonso (bateria) i Artur Tort (teclats).

Mishima és un grup de pop creat a Barcelona el 1999. Al llarg dels anys, han aconseguit ser reconeixibles en totes les se-ves publicacions: melancolia lluminosa i romanticisme elec-trònic. I han sabut evolucionar trobant l’equilibri entre sonar conservadors i prendre riscos. Aquest 2018 presentaran el seu vuitè disc, potser el més adult i brillant. El grup està for-mat per: David Carabén, Marc Lloret, Dani Vega, Alfons Serra i Xavi Caparrós. Aquest estiu també formen part de cartells tan importants com el Primavera Sound i el Vida Festival.

POP

DEL 22 DE JULIOL AL 12 D’AGOSTCASTELL DE CALONGE

www.interludi.cat

Venda d’entrades

Ho organitza:

Amb el suport:

Hi col·labora:

DISSENY GRÀFIC

www.atrapalo.comSa Pubilla - Calonge

Llibreria Dalmau - St. Antoni de Calonge

Page 2: 12/08 · 22h PAVVLA, EL PETIT DE CAL ERIL I MISHIMA Ocultura.calonge.cat/images/cultura/programa_interludi2017.pdf · MIKE KANAN QUARTET Diuen els experts que per cuinar un bon plat

11/08 · 22hLA PRINCIPAL DE LA BISBAL

La Principal de La Bisbal – Cobla oficial de la Ge-neralitat de Catalunya – ha participat de manera constant en moltes de les edicions del Festival de Música de Calonge. Una relació propiciada pels or-ganitzadors inicials i la vinculació del compositor i instrumentista calongí, Ricard Viladesau. Aques-ta simbiosi continuada ha propiciat la preparació d’un concert especial per aquesta cinquantena edició amb la interpretació de sardanes d’autors calongins com el mateix Ricard Viladesau, Enric Vilà i el jove Ivan Joanals. Així mateix s’estrenaran dues noves composicions escrites per Antoni Ros Marbà i Josep Cassú que completaran un progra-ma de gran nivell musical. El concert serà enre-gistrat en directe per tal d’editar posteriorment un CD commemoratiu.

06/08 · 22hJORDI ROSSY & MIKE KANAN QUARTET

Diuen els experts que per cuinar un bon plat s’han de tenir bons ingredients. A la nit jazz d’enguany, els tornem a tenir. Jordi Rossy & Mike Kanan Quartet repeteixen al pati del castell després de l’èxit de la passada edició.El quartet habitual està integrat per Jordi Rossy (vibràfon), Mike Kanan (piano), Putter Smith (con-trabaix) i l’octogenari Jimmy Wormworth (bateria), però en aquesta trobada s’hi afegiran el saxofo-nista Chris Cheek, el guitarrista Peter Bernstein i la vocalista californiana Judy Niemack, figures tots ells del panorama jazzístic internacional.En aquesta ocasió interpretaran temes de Harold Arlen. El compositor nord-americà (1905-1986) fou un dels més prolífics de la història. De les se-ves mans van sortir temes com “I love a Paradise”, “Let’s falling in love” o “Over The Rainbow” de la pel·lícula “El màgic d’Oz”.

CLÀSSIC JAZZ SARDANA22/07 · 22hORQUESTRA CAMERA MUSICAE, ALBA VENTURA I ANTONI ROS MARBÀ

L’Orquesta Camera Musicae (OMC) va ser fundada a Tarragona l’any 2006. Des dels seus inicis ha gaudit d’una gran rebuda per part del públic atesa la seva tasca de divulgació de la música clàssica entre sectors molt diversos, fent especial atenció al públic melòman i jove.El concert de Calonge serà dirigit per Antoni Ros Marbà, sens dubte un dels directors catalans amb més projecció internacional. La seva trajectòria, genialitat i convicció l’han fet mereixedor de di-versos premis i reconeixements com la Creu de Sant Jordi. Al piano s’hi asseurà la brillant solista Alba Ven-tura, justament quan es compleixen 25 anys del seu debut amb orquestra.