Guanyat un punt 2015

4
24è CONCURS DE PUNTS DE LLIBRE

description

Guanya't un Punt 2015 24è Concurs de Punts de Llibre Montcada i Reixac

Transcript of Guanyat un punt 2015

24è CONCURSDE PUNTS DE LLIBRE

1. Hi haurà una única convocatòria on podran participar nois i noies nascuts entre 2011 i 1999 (ambdós inclosos) que visquin o estiguin escolaritzats a Montcada i Reixac.

2. S’establiran cinc categories segons els anys de naixement: Categoria A: nascuts el 2009, 2010 i 2011. Categoria B: nascuts el 2007 i 2008. Categoria C: nascuts el 2005 i 2006. Categoria D: nascuts el 2003 i 2004. Categoria E: nascuts el 1999, 2000, 2001 i 2002.

3. El format haurà de ser de 21 x 5,5 cm. El suport cal que sigui de cartolina, sense plastificar i amb un nombre de tintes il·limitat.

4. Cada participant pot presentar un punt de llibre, ja sigui en la participació individual o en la participació de les escoles.PARTICIPACIÓ INDIVIDUAL. Darrere del punt de llibre s’ha d’enganxar una etiqueta o un paper amb les dades següents: nom i cognoms, telèfon, adreça, any de naixement i edat en el moment de fer el punt de llibre.ESCOLES. En el cas de les escoles que presentin els punts de llibre de forma conjunta com a grup classe, al dors s’hi ha d’enganxar una etiqueta o paper escrit amb lletra clara o en ordinador on hi consti: nom de l’escola, curs i grup, nom i cognoms de l’alumne, any de naixement i edat en el moment de fer el punt. Per facilitar l’entrada de dades cal adjuntar una llista amb els noms i cognoms dels alumnes que hi participin de cada classe.Durant el període d’inscripció i recollida, del 2 al 27 de febrer de 2015, s’hauran d’introduir les dades dels participants en un formulari a través d’internet. S’exclouran del concurs tots els punts de llibre que no incloguin totes les dades.Si l’organització detecta que algun participant presenta més d’un original es comunicarà a l’interessat que en retiri un i si no és possible aquesta comunicació, l’organització n’escollirà un per a participar al concurs i desestimarà els altres.

5. Els punts de llibre es poden presentar a la Biblioteca Elisenda de Montcada i a la Biblioteca Can Sant Joan, entre el 2 i el 27 de febrer de 2015 (inclòs).

6. PREMIS. S’escolliran 2 punts guanyadors per a cadascuna de les categories. Els premis consistiran en llibres i lots de material de pintura. Així mateix, el jurat pot atorgar accèssits a cadascuna de les categories.

7. Els punts de llibre guanyadors podran ser impresos com a punts de llibre commemoratius de la Diada de Sant Jordi.

8. Més endavant es comunicarà el lloc, el dia i l’hora de l’acte del veredicte i lliurament de premis.

9. Els punts de llibre presentats al concurs seran exposats a la Biblioteca Elisenda de Montcada, del 21 d’abril al 15 de maig de 2015. 10. Els punts de llibres premiats (premis i accèssits) no es retornaran. La resta es podran recollir a la Biblioteca Elisenda de Montcada i a la Biblioteca Can Sant Joan, del 18 al 29 de maig de 2015, ambdós inclosos. Després d’aquesta data no es conservaran els punts de llibres que no hagin estat recollits.

11. El jurat estarà format per: Personal tècnic de la Regidoria de Cultura i Patrimoni de

l’Ajuntament de Montcada i Reixac. Personal tècnic del Departament de Comunicació Municipal de

l’Ajuntament de Montcada i Reixac. Persones especialitzades del món del dibuix i la pintura.

LLIURAMENT DE TREBALLS: Biblioteca Elisenda de Montcada

C. Tarragona, 32 Biblioteca Can Sant Joan

C. Turó, 45En l’horari habitual dels equipamentsMés informació a www.montcada.cat i www.mircultura.cat

EM

A T

93

580

38 0

0