InfoBECIER febrer 2012

2
2012 Febrer Becier Vehicles - Av. d’Enclar, 144 de Santa Coloma - Andorra la Vella. Tel. 871 800 Horari: de dilluns a divendres de 9h00 a 13h00 i de 15h00 a 20h00. Dissabtes de 10h00 a 14h00 Nou Renault Twingo: fidel a si mateix Referència de modernitat, modularitat i qualitat El Twingo va ser pioner a oferir al seu dia un concepte audaç, pràctic i innovador, que ha captivat diverses generacions. La prova en són les 100.000 unitats comer- cialitzades a Espanya des que es va llançar el 1993. Aquesta nova generació del Twingo incorpora un disseny innovador tant a la part davantera com a la poste- rior, i introdueix la nova presentació del logotip de Renault, més visible, més vertical i sobre un fons negre, el qual avança alguns dels elements estilístics que definiran visualment els Renault del futur. La gamma comercialitzada a partir del gener del 2012 des d’un preu de 9.846 euros, combina la senzille- sa d’un sol nivell d’equipament (Emotion) i dues motoritzacions (1,2 gasolina amb 75 CV i 1,5 dCi dièsel amb 85 CV), amb la possibilitat real de personalitzar el vehicle fins a punts extraordinaris: és possible combinar llandes d’aliatge, embelli- dors, motllures laterals i de sostre, colors de retrovisors o alerons poste- riors, etc. Fins a un total de més de 500.000 possibilitats diferents. El nou Twingo és, a més, econòmic i respectuós amb el medi am- bient. Els avenços en les moto- ritzacions i l’aerodinàmica el si- tuen com un dels millors vehi- cles tèrmics quant a sobrietat i emissions de CO2, amb un consum mixt des de 3,4 l / 100 km i 90 g de CO2 per al motor d’1,5 dCi dièsel. Un altre factor especial és l’atenció que s’ha posat en la connectivitat, que inclou una ràdio que es pot convertir en una base per a l’iPhone o l’iPod Touch d’última generació. Així mateix, cal ressaltar la incorpo- ració de nous elements de segure- tat de sèrie, com ara els coixins de seguretat laterals de cortina, el regulador/limitador de velocitat (únic de sèrie al segment), l’alarma sonora per si oblidem cordar-nos el cinturó o els fars antiboira. A partir del març del 2012 s’incor- porarà a la gamma la versió esporti- va RS Gordini, amb totes les presta- cions inherents en aquesta marca. Esportivitat i disseny per tots quatre costats. Us esperem al concessio- nari Renault de Becier Vehicles per presentar-vos el nou Twingo. Telf. 741 030 Vins, caves, champagnes, licors, foies, ibèrics... Assessorament personalitzat Servei a domicili GRATUÏT

description

GrupBECIER

Transcript of InfoBECIER febrer 2012

Page 1: InfoBECIER febrer 2012

2012Febrer

Becier Vehicles - Av. d’Enclar, 144 de Santa Coloma - Andorra la Vella. Tel. 871 800

Horari: de dilluns a divendres de 9h00 a 13h00 i de 15h00 a 20h00. Dissabtes de 10h00 a 14h00

Nou Renault Twingo: fidel a si mateix

Referència de modernitat, modularitat i qualitatEl Twingo va ser pioner a oferir al seu dia un concepte audaç, pràctic i innovador, que ha captivat diverses generacions. La prova en són les 100.000 unitats comer-cialitzades a Espanya des que es va llançar el 1993.

Aquesta nova generació del Twingo incorpora un disseny innovador tant a la part davantera com a la poste-rior, i introdueix la nova presentació del logotip de Renault, més visible, més vertical i sobre un fons negre, el qual avança alguns dels elements estilístics que definiran visualment els Renault del futur.

La gamma comercialitzada a partir del gener del 2012 des d’un preu de 9.846 euros, combina la senzille-sa d’un sol nivell d’equipament (Emotion) i dues motoritzacions (1,2 gasolina amb 75 CV i 1,5 dCi dièsel amb 85 CV), amb la possibilitat real de personalitzar el vehicle fins a punts extraordinaris: és possible combinar llandes d’aliatge, embelli-dors, motllures laterals i de sostre, colors de retrovisors o alerons poste-riors, etc. Fins a un total de més de 500.000 possibilitats diferents.

El nou Twingo és, a més, econòmic i respectuós amb el medi am- bient. Els avenços en les moto-ritzacions i l’aerodinàmica el si- tuen com un dels millors vehi- cles tèrmics quant a sobrietat i emissions de CO2, amb un consum mixt des de 3,4 l / 100 km i 90 g de CO2 per al motor d’1,5 dCi dièsel.

Un altre factor especial és l’atenció que s’ha posat en la connectivitat, que inclou una ràdio que es pot convertir en una base per a l’iPhone o l’iPod Touch d’última generació. Així mateix, cal ressaltar la incorpo-ració de nous elements de segure-tat de sèrie, com ara els coixins de seguretat laterals de cortina, el regulador/limitador de velocitat (únic de sèrie al segment), l’alarma sonora per si oblidem cordar-nos el cinturó o els fars antiboira.

A partir del març del 2012 s’incor- porarà a la gamma la versió esporti-va RS Gordini, amb totes les presta-cions inherents en aquesta marca. Esportivitat i disseny per tots quatre costats. Us esperem al concessio-nari Renault de Becier Vehicles per presentar-vos el nou Twingo.

Telf. 741 030

Vins, caves, champagnes, licors, foies, ibèrics...

Assessorament personalitzat

Servei a domicili GRATUÏT

Page 2: InfoBECIER febrer 2012

Febrer 2012

(+376) 871 890Andorra la VellaAv. d’Enclar, 142

becierviatges.com Pàrquing clients Fundat el 1945

Circuit de 13 dies / 12 nits. Vol directe des de Barcelona

Entrades F1Argentina Viatge a la fi del món

Amb acompanyant RACC des de la sortida. BUENOS AIRES: Visites a la Recoleta, plaza de Mayo amb la Casa del Govern, la catedral metropolitana i la Avenida de Mayo. Recorregut pels barris de San Telmo i de La Boca. Excursió a Tigre amb una embarcació típica del delta. USHUAIA: Navegació pel Canal Beagle. Excursió al Parc Nacional Terra del Foc incloent-hi la passejada amb el Tren de la Fi del Món. Visites als museus de la Fi del Món i el del Presidi. EL CALAFATE: Glacera Perito Moreno: podrà passejar per les diferents passarel·les o realitzar un minitrekking sobre el gel. Excursió al balcó del Calafate. Visita del Museu Glaciarium. IGUAZÚ: Accés al Parc Nacional de les Cataractes d'Iguazú i tour per les passarel·les dels costats argentí i brasiler, navegació amb llanxa per aproximar-se a l'impressionant "Garganta del Diablo".

Places limitades. Consultar condicions. Preu per persona, subjecte a variació, taxes i despeses de gestió no incloses. Vàlid fins a l'1 de març. Consultar condicions.

10% de descompte per compra anticipada

Ofertes vehicles Km0

Renault Espace Celsium 2.0 DCI 130 CV gas-oil

Renault Megane Coupé GT 2.0 TCE 180 CV gasolina

Renault Wind 1.2 TCE 100 CV gasolina

Renault Megane Coupé GT 2.0 TCE 180 CV gasolina

Renault Espace Celsium 2.0 DCI