les mobilitzacions del 19 de juliol en imatgesde dilluns a dijous, de 16 a 18.30 h, i dimecres i...

2
www.industria.ccoo.cat N65 20 de juliol de 2012 La plantilla de Celsa Barcelona ja porta quatre jornades de vaga de 24 hores contra les retallades de llocs de treball i de les con- dicions salarials i laborals plantejades per l’empresa, que manté una posició bastant inflexible en la negociació i pràcticament no ha reculat en les seves intencions. El passat 17 de juliol van tornar a atu- rar la producció a Castellbisbal i van traslla- dar la seva protesta a Sabadell, on es van manifestar des de la plaça d’Espanya fins a la seu del gabinet jurídic que està assesso- rant l’empresa en aquest procés. Allà es van concentrar mentre una representació del Comitè es va reunir amb un dels advo- cats per exposar-li les reivindicacions de la plantilla, que passen, en primera instància, per evitar els acomiadaments. Quarta jornada de vaga a Celsa per defensar les condicions laborals i els llocs de treball Milers de persones han sortit al carrer a Catalunya aquest dijous, 19 de ju- liol, per protestar contra la nova ton- gada de retallades socials i de drets que ha aprovat el Govern espanyol en la sessió d’aquest dijous, ja que aquest nou paquet de mesures perju- dica especialment les persones atu- rades, els empleats públics i els pen- sionistes, i genera encara més atur i recessió econòmica. La FI.CCOO.CAT ha secundat àmpliament les manifestacions i con- centracions convocades a diferents poblacions catalanes amb el lema “Volen enfonsar el país. No callem!”, amb la participació activa dels seus representants al conjunt del territori i de milers de treballadors i treballado- res de la indústria, que han sortit al carrer per dir que ja n’hi ha prou. La FI.CCOO.CAT recorda que la mobilització no s’acaba aquí, el movi- ment sindical ha de continuar liderant una resposta contundent al brutal atac que suposen les mesures apro- vades pels governs del PP i CiU, i no es descarta una nova vaga general. Pots veure totes les fotografies de les mobilitzacions al web www .ccoo.cat Manifestació a Sabadell 17 de juliol de 2012

Transcript of les mobilitzacions del 19 de juliol en imatgesde dilluns a dijous, de 16 a 18.30 h, i dimecres i...

Page 1: les mobilitzacions del 19 de juliol en imatgesde dilluns a dijous, de 16 a 18.30 h, i dimecres i divendres, de 9 a 13.30 h Per garantir un millor funcionament del servei és preferible

www.industria.ccoo.cat

N65 20 de juliol de 2012

La plantilla de Celsa Barcelona ja portaquatre jornades de vaga de 24 hores contrales retallades de llocs de treball i de les con-dicions salarials i laborals plantejades perl’empresa, que manté una posició bastantinflexible en la negociació i pràcticament noha reculat en les seves intencions.

El passat 17 de juliol van tornar a atu-rar la producció a Castellbisbal i van traslla-

dar la seva protesta a Sabadell, on es vanmanifestar des de la plaça d’Espanya fins ala seu del gabinet jurídic que està assesso-rant l’empresa en aquest procés. Allà esvan concentrar mentre una representaciódel Comitè es va reunir amb un dels advo-cats per exposar-li les reivindicacions de laplantilla, que passen, en primera instància,per evitar els acomiadaments.

Quarta jornada de vaga a Celsa per defensar les condicions laborals i els llocs de treball

LA CIUTADANIA SURT AL CARRER CONTRA LES RETALLADES

Milers de persones han sortit al carrera Catalunya aquest dijous, 19 de ju -liol , per protestar contra la nova ton-gada de retallades socials i de dretsque ha aprovat el Govern espanyolen la sessió d’aquest dijous, ja queaquest nou paquet de mesures perju-dica especialment les persones atu-rades, els empleats públics i els pen-sionistes, i genera encara més atur irecessió econòmica.

La FI.CCOO.CAT ha secundatàmpliament les manifestacions i con-centracions convocades a diferentspoblacions catalanes amb el lema“Volen enfonsar el país. No callem!”,amb la participació activa dels seusrepresentants al conjunt del territori ide milers de treballadors i treballado-res de la indústria, que han sortit alcarrer per dir que ja n’hi ha prou.

La FI.CCOO.CAT recorda que lamobilització no s’acaba aquí, el movi-ment sindical ha de continuar liderantuna resposta contundent al brutalatac que suposen les mesures apro-vades pels governs del PP i CiU, i noes descarta una nova vaga general. Pots veure totes les fotografies de les mobilitzacions al web www.ccoo.cat

les mobilitzacions del 19 de juliol en imatgesles mobilitzacions del 19 de juliol en imatges

GIRONAGIRONA

TORTOSATORTOSA

...I CONCENTRACIONS...I CONCENTRACIONS

MANIFESTACIONS...MANIFESTACIONS... TARRAGONATARRAGONA

SABADELLSABADELLTERRASSATERRASSA

BARCELONABARCELONA

LLEIDALLEIDA

VICVIC

Manifest ació a Sabadell17 de juliol de 2012

Page 2: les mobilitzacions del 19 de juliol en imatgesde dilluns a dijous, de 16 a 18.30 h, i dimecres i divendres, de 9 a 13.30 h Per garantir un millor funcionament del servei és preferible

Al voltant de 70 persones delconjunt del territori que formenpart de l’estructura de laFI.CCOO.CAT han participaten la jornada “Contra la refor-ma laboral, més acció sindi-cal”. L’objectiu d’aquesta tro-bada era clar: conèixer bé elscontinguts de la reforma i lesúltimes modificacions que hapatit en la seva aprovació par-lamentària, per poder reforçar imillorar l’acció sindical com a

eina per afrontar la reforma la-boral i les seves implicacions.

Els assistents van poderaclarir dubtes i posar idees encomú amb Jordi Agustí Julià,magistrat del Tribunal Suprem,de la Sala Social, que va ferde ponent en la jornada.

Aquesta aposta de la Fe-deració d’Indústria per l’acciósindical complementa tot elprocés de mobilització ques’està duent a terme.

N65 20 de juliol de 2012

HORARI D’ASSESSORAMENT A LA FEDERACIÓ D’INDÚSTRIAde dilluns a dijous, de 16 a 18.30 h, i dimecres i divendres, de 9 a 13.30 hPer garantir un millor funcionament del servei és preferible demanar cita prèviament. Ho podeu fer

trucant al telèfon 93.481.27.96 en horari de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores.

CCOO es consolida com aúnic sindicat a ThyssenkruppAirport Services

CCOO ha aconseguit els 3delegats que s’escollien al’empresa ThyssenkruppAirport Services , del Pratde Llobregat.

Es consolida així com aúnic sindicat amb represen-tació a l’empresa, ja que enel mandat anterior noméses va elegir un delegat i vaser per a CCOO.

CCOO guanya les eleccionssindicals a IMTECH S pain

CCOO entra amb força aIMTECH Spain , de Barcelo-na, on ha obtingut 2 dels 3delegats que s’escollien.

CCOO aconsegueix aixíla majoria absoluta i des-banca UGT, que en el man-dat anterior tenia tot el Co-mitè, de 5 membres, i aras’ha quedat amb només 1delegat.

Gran victòria de CCOO a leseleccions de FCC ServiciosIndustriales y Energéticos

CCOO ha arrassat en leseleccions celebrades a FCCServicios Industriales yEnergéticos , de l’Hospitaletde Llobregat, on ha aconse-guit pràcticament tots elsmembres del Comitè d’Em-presa, que ha quedat repar-tit així: 7 CCOO i 2 UGT.

CCOO amplia així laseva majoria absoluta. En elmadat anterior el Comitèera de 5 membres (3 CCOOi 2 UGT).

eleccionseleccions

La FI.CCOO.CAT ha aprovatuna resolució de suport a lamobilització que ha emprès elsector de la mineria del carbóen defensa del complimentdels compromisos i les ajudesacordats en el marc del Pladel carbó 2006-2012.

En la resolució també exi-geix al Ministeri d’Indústriaque reprengui, al més aviatpossible, el diàleg amb les or-ganitzacions sindicals perobrir una negociació peraconseguir acords i solucio-nar el conflicte generat per ladecisió unilateral del Governdel PP de retallar dràstica-

ment les ajudes comprome-ses en el Pla del carbó.

La FI.CCOO.CAT denun-cia que aquesta retallada d’un“63% en ajudes a l’explotacióminera i d’un 64% en infraes-tructures, ajudes a projectesempresarials i formació, supo-sa, de facto, liquidar l’activitatminera i condemnar a un futurincert les comarques mineres,col·locant-los una llosa afegi-da a la crisi que afecta tot elpaís”, ja que el “pretès noumodel de desenvolupamentintegral i sostenible de les co-marques mineres encara nos’ha produït”.

Les retallades de les ajudesmineres afecten directamentla comarca del Berguedà, jaque comprometen i posen freals plans de formació i dereindustrialització de la zonaprevistos en el Pla del carbócom a contraprestació peltancament de les explota-cions carboníferes, activitatque havia estat el motor eco-nòmic i de desenvolupamentde la comarca.

Per aquesta raó, una re-presentació de la Federacióes va traslladar a Madrid i esva sumar a la manifestacióminera del passat 11 de juliol.

La FI.CCOO.CAT aposta per l’acció sindicalcom a eina per fer front a la reforma laboral

RESOLUCIÓ DE SUPORT A LA MINERIA DEL CARBÓ

Represent ació cat alana a la manifest ació de Madrid de l’1 1 de juliol 4

La FI.CCOO.CAT es vasumar a la manifestació dela marxa negra a Madrid

Vols solidaritzar-te amb la mobilització en defensa de la mineria del carbó i del futur de les conques mineres?T’expliquem com pot s fer-ho a wwwwww .industria.ccoo.cat.industria.ccoo.cat

La FI.CCOO.CAT lamentem

profundament la pèrdua

del company Javier Azañón

La Federació d’Indústria de

CCOO de Catalunya lamentem

profundament la pèrdua del

company Javier Azañón Vila-

riño, de 35 anys, que va morir

el passat divendres 13 de juliol.

Javier era delegat i membre de

la Secció Sindical de CCOO de

TE Connectivity (Montcada i

Reixac), estava molt implicat

en l’activitat sindical tant a

l’empresa com a la unió sindi-

cal del Vallès Occidental i a la

Federació.

La Federació d’Indústria

volem transmetre el nostre sin-

cer condol i suport total als

familiars, companys i amistats

d’en Javier Azañón.

3La resolució es va aprovar en elConsell del p assat 11 de juliol